« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci
ŠOK I NEVJERICA

Turski mediji: Naljutili smo Hrvate koji su nam očitali lekciju

"Hrvatska nam je dala šamar i otišla", piše bivši veznjak Sergen Yalçin u "Habertürk", kritizirajući "komičan nastup" turske reprezentacije

Fotografija vijesti
Više o

Slaven Bilić

,

Euro 2012.

,

Hrvatska nogometna reprezentacija

,

Turska Hrvatska

Šok nakon teškog poraza od Hrvatske koji je doživjela njihova nogometna reprezentacija ne jenjava ni dan poslije, što se najbolje može očitati kroz komentare u turskim medijima, javlja Hina.

"Zbogom Europo", naslov je u dnevniku "Sabah" koji dodaje kako se "san o Euru 2012 sada smatra čudom".

"Uzmak Hrvatske", piše "Hürriyet", dok "Milliyet" i "HaberTürk" ističe "šok" turske reprezentacije nemoćne pred Hrvatima željnima osvete nakon poraza od Turaka u četvrtfinalu Eura 2008.

Turski novinari dosta su oštri prema turskim igračima i izborniku Hiddinku.

"Hrvatska nam je dala šamar i otišla", piše bivši veznjak Sergen Yalçin u "Habertürk", kritizirajući "komičan nastup" turske reprezentacije.

"Takav poraz je neizbježan kad igraš s tako jakom ekipom ako nisi sposoban postaviti nekakvu taktiku", oštar je Yalcin dodajući: "Hiddinkova era je gotova. Uvijek sam govorio da je on tu samo da prođe vrijeme".

"Mi smo gotovi, a i Hiddink", priključuje se tom zaključku "Milliyet" koji tvrdi, pozivajući se na izvore unutar Turskog nogometnog saveza, da će Hiddink, koji je došao na izborničku klupu 2010. s ugovorom na dvije godine, biti smijenjen bez odštete ako sam ne odstupi nakon uzvratne utakmice 15. studenog.

U "Hürriyetu" komentator Erman Toroglu ide tako daleko da optužuje neke igrače da su namjerno izazvali dobijanje žutog kartona kako ne bi išli na uzvrat.

12.11.2011. 16:17:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh