« Fun
objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca
EGGS-EGGS-EGGS

Tucanje jaja odsad i preko iPhonea

POGLEDAJTE VIDEO - Hrvatski tim povodom Uskrsa osmislio je novu aplikaciju za iPhone i iPod Touch

(1337 bit)
Više o

iPhone

,

aplikacije za iPhone

,

igrice

,

aplikacije

,

ipod touch

,

1337 bit

,

appCroatia

,

EggsEggsEggs

,

tucanje jaja

Budimo realni, bilo je samo pitanje vremena kad će se netko sjetiti i ovakve aplikacije. Riječ je naime o tradicionalnoj dječjoj igri tucanja jaja za Uskrs, no sada u digitalnom obliku, na ničemu drugome no na iPhone/iPod Touch uređajima.

Kreatori ove prilično zanimljive igre naziva EggsEggsEggs su dečki (i cure?) iz domaćeg 1337bit tima kojima je ovo prva iPhone igra, iako se već neko vrijeme bave izradom iPhone aplikacija.

Stvar funkcionira na sljedeći način... Vaš suparnik (tradicionalno zvan "tucatelj") i vi, izabirete svoje jaje za virtualno tucanje te potom na poteze mašete svojim iPhoneom kako bi naštetili protivničkom jajetu.

Što jače zamahnete to veću štetu nanosite protivniku, odnosno njegovim jajima (igra riječi namjerna), no osim toga, bitno je i koju vrstu jaja izaberete. Naime, neka zahtjevaju jače mahanje, neka se lakše lome, ali nose veću štetu itd.

Sve ovo spada pod tzv. Duel mode, no ako nemate prijatelja voljnih da se sa vama brukaju po autobusima/tramvajima mašući iPhoneovima, uvijek se možete osloniti na igrin skill mode gdje možete testirati svoju vještinu tucanja i obarati highscoreove.

Više na HCL Gaming portalu EggsEggsEggs - Tucajte jaja preko iPhonea

02.04.2010. 07:42:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    dusko maric
    18.04.2011. 20:44
    neco
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh