« Glazba
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
GROOVY

Tribute to Grover Washington Jr. & Bill Withers u SAX-u

Poznati hrvatski saksofonist Igor Geržina nastupit će u srijedu, 21. siječnja u zagrebačkom Saxu gdje će održati koncert pod nazivom 'Tribute to Grover Washington Jr. & Bill Withers'

Tribute to Grover Washington Jr. & Bill Withers
Tribute to Grover Washington Jr. & Bill Withers (SAX!)
Više o

klub SAX

,

Igor Geržina

,

Sax Lounge Ensemble

Igor Geržina i njegov Sax Lounge Ensemble u siječnju nastavljaju seriju odlično posjećenih nastupa u kultnom zagrebačkom klubu SAX! gdje jednom mjesečno uz vrhunske svirke uživo okupljaju ljubitelje funka, soula i smooth jazza.

Poznat kao vrhunski glazbenik, autor, instrumentalist, ali i showman, Geržina je ovaj put pripremio tematsku večer naziva 'Tribute to Grover Washington Jr. & Bill Withers' u sklopu koje će uz pomoć glazbenog gosta, Mirze Tetarića (aka Soul Shadow) izvesti neke od svjetskih uspješnica poput 'Lovely day', 'Soul Shadows', 'Just The Two Of Us' i 'Winelight'.

"Da bi se stvaralo novo, treba poznavati tradiciju. Ovim koncertom odajem hommage glazbenicima koji su mi bili uzor u mladosti i koji su obilježili moj glazbeni smjer i razvoj", izjavio je povodom koncerta Igor Geržina.

Na pozornici Saxa s Geržinom i Mirzom bit će i članovi ansambla: klavijaturist Jurica Leikauff, gitarist Davor Doležal, bas gitarist Alen Svetopetrić i bubnjar Marko Lazarić koji će vas ovaj put odvesti u senzualni svijet soula i smooth jazza!

Početak koncerta je oko 21 sat. Ulaz je slobodan.

16.01.2015. 16:48:57
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh