« Žene
objavljeno prije 6 godina i 10 mjeseci
SAVJETI

Tri stvari kojih se žene nikad ne smiju odreći

Kako se smanjenje životnog zadovoljstva ne bi dogodilo i vama, evo tri stvari kojih se niti jedna žena ne smije odreći nakon što uđe u vezu

Mijenjanje navika nerijetko uzrokuje probleme
Mijenjanje navika nerijetko uzrokuje probleme (Shutterstock)
Više o

žene

,

veza

,

odricanje

Žene u vezi nerijetko imaju problem - vrlo lako zaboravljaju na život koji su vodile prije veze, a koji definitivno nije ni na koji način ovisio o partneru. Na prvu to možda i ne zvuči zabrinjavajuće, no stvar je u tome da velik broj žena mijenja ustaljene navike, što dovodi do - manjeg zadovoljstva životom.

Kako se to ne bi dogodilo i vama, evo tri stvari kojih se niti jedna žena ne smije odreći nakon što uđe u vezu.

Prijateljice - prijatelji su izuzetno važni za sreću pojedinca, tako da se ne smijet odreći svojih redovitih druženja koja će vam donijeti zadovoljstvo i opuštanje u krugu ljudi kojima se uvijek možete povjeriti i osloniti se na njih.

Samostalno donošenje odluka - da, veza zahtijeva kompromise i zajedničko odlučivanje, no u tome treba naći pravu mjeru kako se ne bi izgubila samostalnost, jer takav pristup vodi u ovisnost o partneru. Sve odluke vezane za vezu i odnos s partnerom treba donositi svojom glavom.

Vrijeme za sebe - porodica oduzima ženama najveći dio vremena, no kako bi sačuvali psihičko i fizičko zdravlje potrebno je svakog dana pronaći trenutke u kojima ćete se moći posvetiti samo sebi.

Razmislite malo - jeste li se vi možda odrekli ovih stvari

20.07.2017. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh