« Žene
objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci
ZANIMLJIVO :)

Tri stvari koje muškarci obožavaju kod žena

Nastojite održavati stvari u vezi otvorene i iskrene. Izbjegavajte male laži koje vrlo brzo mogu prerasti u ozbiljni razlog za prekid.

Seksipil nije uvijek vani ...
Seksipil nije uvijek vani ... (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

privlačnost

,

seksi

Muškarci se obično optužuju da su površni i gledaju samo na vanjske atribute ljepote kad su žene u pitanju, no ako pitate njih, ove tri stvari su im seksi puno više od dobrog dekoltea ili dugih nogu.

Inteligencija - ukoliko želite zadržati muškarca, vašu ljepotu mora krasiti i inteligencija. Neinteligentne žene vrlo su prolazna stvar, stoga poradite na tome da budete jednaka svom muškarcu, to će ga dodatno uzbuditi. Konstruktivan razgovor izluđuje muškarce. Inteligentne žene razmišljaju kritično te time potiču i muškarca na razmišljanje. 

Samopouzdanje - muškarcima su izrazito seksipilne žene kojima je ugodno u vlastitoj koži. Ako ste jedna od žena koja konstanto ispituje svog muškarca o svom izgledu i traži potvrdu, prestanite. Prigrlite svoje nedostatke i istaknite svoje prednosti. Žena koja voli sebe i suočava se sa svojim nedostatcima voljet će i svog muškarca.

Spontanost - za većinu žena spontanost je veliki problem. Međutim, za uspjeh veze morate se potruditi, time će te razbiti postojeću monotoniju i unijeti dodatno uzbuđenje u vaš odnos. Muškarci vole kad su žene spontane i spremne djelovati u žaru trenutka.

25.06.2016. 21:37:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh