« Iza ogledala
objavljeno prije 11 godina i 8 mjeseci
MISTERIJA

Tri piramide pronađene na Antarktiku?

Krajem kolovoza istraživači su pronašli tri piramide na Antarktici za koje se još ne može odrediti tko ih je napravio

Radi li se o prirodnoj formaciji ili građevini?
Radi li se o prirodnoj formaciji ili građevini? (Screenshot)
Više o

Antarktika

,

teorije zavjera

,

piramide

,

alternativna povijest

,

12 piramida

Skupina od 8 istraživača tvrdi da je pronašla tri piramide na Antarktiku, piše inače ozbiljan znanstveni portal scienceray.com. Za sada nisu dali previše informacija o pronalasku, osim nekoliko vrlo jasnih fotografija piramidalnih struktura u ledom okovanom pejzažu.

Dvije su pronađene petnaestak kilometara u unutrašnjosti kontinenta, dok je jedna gotovo na samoj obali, no niti jednu od lokacija nisu detaljno objasnili. Trenutno se priprema ekspedicija kojoj je cilj detaljno ispitati jednu od piramida kako bi se pokušali dobiti jasniji odgovori - radi li se o strukturama koje nisu prirodne i tko bi mogli biti graditelji.

Ovakvo otkriće moglo bi okrenuti povijest naglavačke, ne treba dvojiti, a za sada teoretičari zavjera spekuliraju o mogućnosti da se radi o piramidama Atlantide, za koju neki vjeruju da je bila upravo na Antarktici.

U legendama o 12 svjetskih piramida izgrađenih za potrebe komunikacije s izvanzemaljcima piramidi na Antarktici se pripisuje karakteristika portala za putovanja na druge planete, stoga istraživači uskoro kreću na drugu avanturu u vječni led u potrazi za odgovorima.

 

Vijesti Iza ogledala možete pratiti na našoj specijaliziranoj Facebook stranici.

15.09.2012. 09:26:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh