« Žene
objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec
ZNATE LI?

Tri osobne koje imaju najprivlačniji ljudi

Sigurno svatko na umu otprilike ima nekakav popis s kriterijima koje treba zadovoljiti idealan partner, a stručnjaci smatraju da su ove tri osobine najprivlačnije suprotnom spolu

Što nas najviše privlači?
Što nas najviše privlači? (Arhiva)
Više o

privlačnost

,

osobine

Izgled je prilično važan faktor privlačnosti, no cijeli je niz istraživanja jasno pokazao da su puno važnija stavka u pronalaženju partnera njegove, odnosno njene osobine.

Sigurno svatko na umu otprilike ima nekakav popis s kriterijima koje treba zadovoljiti idealan partner, a stručnjaci smatraju da su ove tri osobine najprivlačnije suprotnom spolu...

Ambicioznost - žene koje znaju što žele u životu i trude se ostvariti svoje ciljeve puno su privlačnije od onih koje nemaju baš nikakve ambicije. Isto vrijedi i za frajere jer nitko ne želi partnera bez ikakvih snova i ciljeva u životu. Zapravo, i preostale navedene stavke podjednako vrijede i za muškarce i za žene.

Samopouzdanje - stvar je prilično jednostavna i jasna - žena koja ima samopouzdanja puno je privlačnija od one koja ga nema. Muškarci žele ženu koja je zadovoljna svojim životom jer žele biti dio tog života.

Smisao za humor - vjerujemo da je smisao za humor većini na listi osobina koje tražite kod partnera, i to pri samom vrhu. Stoga je posve logično da potencijalni partneri isto to traže i kod vas. A da je smisao za humor jedna od najvažnijih stavki u vezi, potvrdili su i znanstvenici.

24.02.2020. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh