« Žene
objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci
OPREZ!

Tri nepogrešiva znaka da se previše lako zaljubljujete

Muškarci vam u zadnje vrijeme predstavljaju samo frustraciju? U rješavanju te neugodne situacije možda biste ipak trebali krenuti od sebe

Fotografija vijesti
Više o

muškarci i žene

,

ljubavne veze

,

zaljubljivanje

Unatoč tomu što u današnje vrijeme više nije takav bauk biti samac u srednjim tridesetima, činjenica je da mnoge žene, ponukane pritiskom okoline i vlastitih očekivanja, jednostavno počinju snižavati kriterije te postaju sklone krivim procjenama potencijalnih partnera.

Ukoliko su i vama muškarci zadnjih godina postali samo izvor frustracija, a pronalaženje onog pravog djeluje kao nemoguća misija, sasvim je moguće da je jedan od razloga tomu i taj da dajete previše svog srca, prebrzo. Proučite dobro ove znakove i razmislite pokazujete li i vi u svom ponašanju neke od njih.

1 .Vjerujete u svoje šesto čulo i već nakon jednog spoja možete procijeniti ima li to potencijala ili ne

U redu, sasvim je moguće nakon jednog spoja procijeniti postoji li nekakva povezanost među vama ili ne, ali to nipošto nije dovoljno da slavodobitno ustvrdite kako ste našli potencijalnog Gospodina Pravog. Početne faze poznanstava i veza su vrijeme kad se ljudi pokušavaju onoj drugoj strani predstaviti u što je bolje mogućem svjetlu i nipošto se iz njih ne može kvalitetno procijeniti kakva je netko doista osoba.

Ponekad je teško odoljeti onom osjećaju koji nas obuzme kad shvatimo da netko voli iste šale, filmove, glazbu i navike kao i mi, ali s ovakvim stvarima morate biti iznimno oprezni, ukoliko želite smanjiti šansu da se teško razočarate.

2. Ignorirate savjete drugih i mislite da nitko ne može znati kako je vama dvoma

Unatoč tomu što nitko doista ne može imati tako potpuni uvid u vaš odnos s nekime kao što to možete vas dvoje, to ne znači da vam prijateljice nisu u stanju dati objektivno mišljenje. Štoviše, u ovoj situaciji apsolutno ništa ne znači činjenica da vi bolje znate kako je vama u nekoj vezi, budući da je sasvim vjerojatno da vam zaljubljenost utječe na objektivno razmišljanje.

U takvim je situacijama od velike važnosti okružiti se dobrim i iskrenim prijateljima od kojih uvijek možete dobiti trezveno mišljenje, pa makar vam se ono i ne svidjelo. Ignoriranje okoline i dobronamjernih savjeta najbrži je put u veliko ljubavno razočaranje i „ne znam što mi je bilo" žaljenje koje može potrajati i mjesecima nakon raspada veze.

3. Vjerujete da je u ljubavi i ratu sve dopušteno

Dečko vaše prijateljice napokon vam je priznao da već dugo vremena misli kako ste upravo vi njegova srodna duša, a vi o njemu mislite jednako? Štoviše, uvjereni ste da je samo nesretna sudbina utjecala na to da završi s njom, a ne s vama, kako bi, da je pravde, trebalo biti? Na kraju krajeva, njihova veza već dugo vremena ne funkcionira jer je ona posesivna, naporna, zla i guši ga kad god stigne, a i vaš je prijateljski odnos već dugo hladan, budući da ste s vremenom jednostavno prestale biti bliske kao nekoć. Sve vam to govori da je vama dvoma suđeno, ali vi ste rastrgani između prijateljske moralne odgovornosti i nepogrešivog osjećaja da niste s muškarcem s kojim trebate biti.

Nažalost, bez obzira na to što nas sapunice i ljubavni romani pokušavali naučiti, u stvarnom životu ovakve stvari vrlo rijetko uspiju, a posljedice mogu biti puno dalekosežnije od uništenog prijateljskog odnosa. Štoviše, ovakve vam stvari mogu nepovratno za sva vremena uništiti ljubavnu karmu i učiniti vas vječno nesretnima u budućim vezama.

24.05.2012. 14:46:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh