« Seks
objavljeno prije 7 godina i 9 mjeseci
UPS?!

Tri najgora mjesta za seks

Ljeto i manjak odjeće puno više inspirira na seks, pa se ljudi vrlo često zanesu i na čudnim mjestima - evo tri na kojima vam se to ne bi trebalo dogoditi

U autu da ... ali ne u vožnji
U autu da ... ali ne u vožnji (Arhiva)
Više o

seks

,

loš seks

,

mjesto za seks

Seks je u ljetno doba svima puno više na pameti nego inače jer polugola tijela jednostavno zovu na blud ... pa ne čudi da se stalno pojavljuju nove snimke napaljenih parova koji nisu mogli izdržati i prepustili su se užicima na čudnim mjestima.

Sve je to lijepo i krasno, no na ova tri mjesta definitivno morate zaboraviti na seks, pa krenimo redom ...

Automobil - u kretanju, naravno. Šumarci i skrovita mjesta su sasvim OK, ali ako vas strast ponese u vožnji, to bi definitivno moglo biti kobno, kako za vas, tako i za nekog tko vam vozi ususret. Radije skrenite s ceste i nađite malo hlada ...

Javni bazen - ne idu svi na more, nekima je dobro i u toplicama. I to je sasvim u redu, no kad se bazeni isprazne, a vi ostanete sami ... ne zaboravite da je voda prepuna klora i da će ljepša polovica zaigranog para osjećati neugodne posljedice klora na sluznicu vagine još danima ... i duže.

Pješčana plaža - da, u filmovima je to sve super i ludo i nezaboravno i napaljujuće i još svašta, no raspitajte se malo - svatko je to probao jednom i nikad više. Zašto? Zato što je pijesak jako teško isprati iz ... jel', da ne budemo eksplicitni još jednom.

Stoga, malo privatnosti ne bi škodilo, po mogućnosti u sigurnom okruženju.

22.07.2016. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh