« Seks
objavljeno prije 1 godinu i 7 mjeseci
EHHH...

Tri najčešća razloga za izbjegavanje seksa

Muškarci su većinom raspoloženi za seks pa se stvara dojam da žene češće nisu raspoložene za aktivnosti u krevetu...

Zašto nema seksa?
Zašto nema seksa? (Arhiva)

Stručnjakina za muško-ženske odnose Tracey Cox otkrila je da postoje tri najčešća razloga zbog kojih žene odbijaju seks te ponudila i neka rješenja s kojima se to može promijeniti.

Imam previše posla - postoji podatak da 75 posto parova krivi svoj pretrpan radni dan i stresni život za manjak želje za seksom. Ako nemaš vremena posvetiti se sebi, vjerojatno nemaš vremena ni za seks, a i to je nešto što radiš za sebe. Kao par pokušajte stvoriti zajedničko vrijeme samo za vas dvoje. Umjesto zajedničkog gledanja televizije, povucite se ranije u spavaću sobu i iskoristite to vrijeme drugačije.

Nije mi dobro/boli me glava - ovo je jedan od najpopularnijih izgovora pa ako ga žena koristi već dva tjedna onda bi trebala posjetiti liječnika ili otvoreno razgovarati sa svojim partnerom.

Preumorna sam - kako voditi ljubav ako ti se oči sklapaju od umora? Prvo odspavajte i navijte budilicu malo ranije. "Nije uopće loše započeti dan sa seksom", kaže Tracey te tvrdi ako jednom probate taj način buđenja, budilica vam više neće trebati.

13.08.2022. 20:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh