« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 2 godine i 2 mjeseca
MMMM

Tri načina kako pokazati ljubav kavom

Predlažemo tri načina kako malim znakovima pažnje i uz pomoć omiljenog napitka od kave zadobiti dodatne bodove kod bolje polovice

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

kava

,

ljubav

Dan zaljubljenih podsjetnik je da se ljubav treba slaviti. To ne treba biti rezervirano samo za jedan dan u godini već ljubav treba slaviti kroz cijelu godinu. Umjesto čokolada, parfema i skupih poklona ljubav i romantiku obilježite malim znakovima pažnje koje možete pokazivati kad se najmanje očekuje tijekom cijele godine.

Predlažemo tri načina kako malim znakovima pažnje i uz pomoć omiljenog napitka od kave zadobiti dodatne bodove kod bolje polovice.

  1. Doručak u krevet

Ima nešto sveto u tome da boljoj polovici skuhate šalicu kave. Još kada je ta kava servirana u krevetu, to ju čini još posebnijom. Nema ništa bolje nego probuditi se uz ukusnu aromu kave i osobu koju volite. Isprepleteni mirisi kave i doručka popraćeni s poljupcem i osmijehom rezultiraju pozitivnim reakcijama i emocijama kod druge strane.

Ako niste jutarnja osoba ili ste uvijek ujutro u žurbi predlažemo da si olakšate i poslužite se svim dostupnim alatima. Dan prije se pripremite i nabavite sve potrebno da ne bi ostali bez mlijeka, šećera ili omiljenog sastojka koji će napitak od kave učiniti baš onakvim kakav ga pije vaša voljena osoba.

Ključan sastojak koji će vam u ovome pomoći je aparat za kavu koji zapravo radi sve umjesto vas. Pamti u detalj kakvu kavu voli vaša bolja polovica i brine se za savršenstvo okusa od zrna do šalice. Magnifica EVO vam pomaže da samo jednim dodirom ikonice na zaslonu napravite napitak od kave u svega par sekundi.

  1. Poklonite svoje vrijeme

Organizirajte spoj uz šalicu kave u toplini vašeg doma. Intimna atmosfera, lagani snack i šalica omiljene kave bit će prava podloga za kvalitetno provedeno vrijeme s vašom polovicom u kojem možete graditi vaš odnos. Ovo može postati redovita aktivnost u kojoj zajedno provodite vrijeme onako kako vama najbolje odgovara kao paru.

  1. Kavom pokažite da brinete

Loš dan na poslu, užurbanost, brige i svakodnevne obaveze mogu romantiku staviti u drugi plan. Održavajte redovito strast i pokažite ljubav te boljoj polovici dostavite kavu na posao uz romantičnu poruku onda kada to najmanje očekuje. Nema boljeg načina da pošaljete poruku kako brinete o svojoj boljoj polovici od kave napravljene po njihovoj mjeri u premium cafe aparatu De'Longhi Dinamica Plus. LatteCrema System tehnologija lansirat će vas u profesionalnog baristu i svaki napitak pripremiti s gustom i kremastom pjenom. Izmamit ćete partneru ili partnerici osmijeh na lice, a sebi priskrbiti status najromantičnije osobe.

Kofein u kavi može biti romantičan stimulans. Pokreće srce, ubrzava krv, a tijelu daje energiju. Sve su to isti osjećaji koje čovjek doživljava kada se zacrveni i uzbudi od ljubavi.

Više infomacija provjerite putem poveznice: https://www.delonghi.com/hr-hr.

22.02.2022. 09:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    22.02.2022. 09:51
    br 1uz dorucak i bombonjeru
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh