« Seks
objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci
STRAST MEĐU PLAHTAMA

Tri pogreške koje će vašem muškarcu ubiti želju za seksom

Iz vaše veze polako, ali sigurno nestaje ona nekadašnja strast i ne znate što vam je činiti? Počnite od sebe!

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

seks

,

muškarci i žene

,

ljubavne veze

,

problemi u seksu

S vremena na vrijeme u svakoj je vezi potrebno malo začiniti stvari u spavaćoj sobi, tek toliko da seks ne zapadne u kolotečinu. Iako znate da je tomu tako, ipak nekako uvijek prepuštate partneru inicijativu da pazi na te stvari. Ipak, pripazite! Preveliko oslanjanje na partnera moglo bi vas brzo dovesti do veze s rijetkim ili nepostojećim seksom, u kojoj vaš partner i vi krivite onog drugog zbog nedostatka strasti. Želite li izbjeći ovu situaciju, prestanite čekati svog muškarca i sami preuzmite inicijativu. Pritom pripazite na ove tri najčešće ženske pogreške u spavaćoj sobi:

1. (Pre)udobna odjeća

Znamo da se najudobnije osjećate u svojoj spavaćici ili pidžami, ali vjerojatno ste i same svjesne kako vaš partner uglavnom ne dijeli vaše oduševljenje kad ih nosite. Želite li začiniti stvari između plahti, s vremena na vrijeme izađite iz vaše omiljene pidžame i obucite neki sexy komadić odjeće za kojeg pouzdano znate da mu vaš partner neće moći odoljeti. Na kraju krajeva, u nedostatku ideja, u krevet uđite „obučeni" samo u svoj omiljeni parfem.

2. Premalo inicijative

Svaka žena voli biti zavođena i potpuno se prepustiti rukama svog muškarca, ali to nipošto ne znači da vam je zabranjeno ponekad preuzeti inicijativu i voditi glavnu riječ u toj igri. Zavedite svog muškarca, odvedite ga u krevet i natjerajte ga da udovolji svakoj vašoj želji. Tko zna, možda mu se to svidi puno više nego mislite.

3. Pretjerana kritičnost

Nitko ne misli kako biste se bespogovorno trebali prilagođavati svim hirevima vašeg partnera, ali kritiziranje ama baš svega što vam smeta jednako je pogubno, ako ne i pogubnije za strast među plahtama. Muškarci su spremni pretrpiti svašta kad su njihove partnerice u pitanju, ali većina ih naprosto ne može prijeći preko neprestanog kritiziranja. Ukoliko se vaš partner doista trudi da vam ugodi, nemojte mu uzvraćati prigovaranjem za svaki detalj. I konačno - točno mu dajte do znanja u čemu najviše uživate. Suprotno vjerovanjima, ženama ne piše na čelu što ih uzbuđuje.

15.08.2013. 22:49:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh