« Život
objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci
SAVJETI

Tri glavne tajne uspješne veze

Savršena veza postoji, vjerojatno, samo u mašti, no može se doći jako, jako blizu tome ako slijedite ova tri naputka

Veza može biti sjajna
Veza može biti sjajna (Shutterstock)
Više o

žene

,

veze

,

muškarci

,

savršena veza

,

tajna dobre veze

Nema ni jednostavnog ni univerzalnog recepta za savršenu vezu, to su pokušali napraviti mnogi no nije im uspjelo. Ali, uspješnu je vezu moguće ostvariti uz samo malo više pažnje i osluškivanja potreba, kako partnerovih tako i svojih.

Među nekoliko univerzalnih pravila koja se daju primjeniti na svaku vezu, na prvo bi mjesto trebalo staviti ustrajnost i trud, bez kojeg dobre veze jednostavno nema. Duge su veze izazov, monogamija još veći, a ako su oba partnera svjesna da moraju žrtvovati dio svoje udobnosti i karaktera kako bi postali kompatibilniji s partnerom, na najboljem su putu prema vrlo uspješnoj vezi. 

Drugi je važan faktor financijska sigurnost, jer ljubav je teška kad je želudac prazan. Parovi u dugoročnim uspješnim vezama uvijek funkcioniraju poput tima koji se odlično dopunjava i popunjava kućni budžet. Uostalom, nisu vez razloga istraživanja pokazala da je kod parova s financijskim problemima rizik za razvod dvostruko veći nego što je uobičajeno. 

I, naravno, intimnost i seks predstavljaju treći ključni faktor uspješnje veze. Slaganje za stolom i u krevetu je jednako važno, pa se potrudite da i vi i partner uživate u zajedničkim trenucima pod plahtama. 

27.09.2013. 21:28:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh