« Nogomet
objavljeno prije 13 godina i 2 mjeseca
LIGA PRVAKA

Trener Schalkea treba čudo nakon sinoćnjeg poraza od Manchestera

Gosti iz Manchestera dominirali su tijekom čitavog dvoboja, nizali su prilike, a za to što nisu ostvarili i uvjerljiviju pobjedu najzaslužniji je vratar Schalkea Manuel Neuer

Igrači Manchestera slčave Giggsov pogodak
Igrači Manchestera slčave Giggsov pogodak (YouTube)
Više o

schalke

,

Liga prvaka

,

Manchester United

,

Ralf Rangnick

Trener Schalkea Ralf Rangnick svjestan je da bi se trebalo dogoditi čudo da izbace Manchester United u polufinalu Lige prvaka nakon što su sinoć na svom terenu poraženi sa 0-2, piše Hina.

"Sinoć je Manchester bio klasu bolji negoli Inter, kojeg smo izbacili u četvrtfinalu, i prvi dojam nakon utakmice govori da će nam u uzvratu na Old Traffordu trebati čudo da bi prošli u finale. No, u nogometu je sve moguće i zašto se predati unaprijed", izjavio je Rangnick.

Gosti iz Manchestera dominirali su tijekom čitavog dvoboja, nizali su prilike, a za to što nisu ostvarili i uvjerljiviju pobjedu najzaslužniji je vratar Schalkea Manuel Neuer.

Optimizam ne napušta niti Schalkeova napadača Raula, koji također kaže da je sve moguće u uzvratu. "Što ako u istoj akciji zaradimo penal i isključenje igrača Manchestera. U nogometu je sve moguće. No, neću biti nesretan ako mi nastup na Old Traffordu bude zadnji u Ligi prvaka. To bi bio sasvim dobar završetak", kazao je 33-godišnji Raul, najbolji strijelac u povijesti Lige prvaka i trostruki osvajač europskog naslova sa Real Madridom.

"Mi smo sinoć odigrali na razini svojih mogućnosti, ali je problem što je United igrao za klasu bolje. Dali smo sve od sebe i navijači su to vidjeli, i zato su nas nakon susreta nagradili pljeskom unatoč porazu", dodao je Raul.

27.04.2011. 17:40:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh