« Glazba
objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca
NAJAVE

Treći Zagreb Guitar Festival

Festival je prilika da se u Hrvatskoj stvori mjesto susreta ljubitelja gitarističke glazbe svih uzrasta iz cijelog svijeta, a kroz međunarodno natjecanje i promovira hrvatska glazba

Tjedan dana sjajnih zvukova gitara
Tjedan dana sjajnih zvukova gitara (Arhiva)
Više o

Muzička akademija

,

sc zagreb

,

Zagreb Guitar Festival

Zagreb Guitar Festival mestacija je koja okuplja ljubitelje dobre glazbe, klasične i jazz gitariste, studente, učenika i profesore gitare.

O ugledu zagrebačke gitarističke škole najbolje svjedoče veliki umjetnici i pedagozi ponikli iz zagrebačkih škola i Muzičke akademije. Danas ti umjetnici predstavljaju Hrvatsku u svijetu, a znanje stečeno u Hrvatskoj prenose studentima na brojnim svjetskim akademijama.

Zagreb Guitar Festival prilika je da se mladim hrvatskim umjetnicima pruži mogućnost učenja od najboljih glazbenika u vlastitoj sredini. Festival je prilika da se u Hrvatskoj stvori mjesto susreta ljubitelja gitarističke glazbe svih uzrasta iz cijelog svijeta, a kroz međunarodno natjecanje i promovira hrvatska glazba.

Prethodna dva izdanja festivala bila su medijski sjajno popraćena i posjećena sa sudionicima čak iz 15 zemalja.

Treće izdanje Zagreb Guitar Festivala održat će se od 26. ožujka do 1. travnja 2017. godine. Dnevni program u Studentskom centru u Zagrebu, a večernji koncerti u koncertnim dvoranama Grada Zagreba.


12.03.2017. 18:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh