« Kultura
objavljeno prije 6 godina i 9 mjeseci
NAJAVE

Treće Gričevanje na proljeće otvaraju Jinxi

Prvi headliner vještičjeg festivala koncertom na Tuškancu proslavit će 20 godina postojanja; ovogodišnje izdanje od 20. do 31. svibnja na platoima Gradec i Tuškanac; svi koncerti su besplatni

Jinxi otvaraju Gričevanje
Jinxi otvaraju Gričevanje (Gričevanje)
Više o

Jinx

,

Gričevanje 2014

Od danas je poznat prvi headliner Gričevanja. 20 godina od njihovog prvog koncerta, održanog samo nekoliko metara dalje u klubu Saloon, grupa Jinx proslavit će svoju okruglu obljetnicu i otvoriti treće izdanje zagrebačkog festivala na Gornjem gradu, koji se za ovu priliku još jednom spušta na plato Tuškanac. Ožujsko pivo, kao pokrovitelj svih kvalitetnih urbanih glazbenih događanja, pridružuje se Gričevanju u ulozi glavnog partnera.

Iako se još pamti kao zimski festival uklopljen u starozagrebačke legende o vješticama na Griču, Gričevanje je od prošle godine zakoračilo u toplije dane. Tako će se koncerti na otvorenom I party-ji pod kupolama ove godine održati od 20. do 31. svibnja, i to prošireno na dvije lokacije - platoima Gradec i Tuškanac.

Koncert na Gričevanju bit će prva prilika da čujete pop atrakciju Jinxe, na njihovoj rođendanskoj turneji Hrvatskom, Slovenijom, Srbijom, BiH i šire. U kombinaciji dobrog uroka i odlične zabave, Jinxi se obećaju onakvima kakve ih još niste vidjeli i doživjeli.

'Jinxi su jako sretni kaj će svirati na jednoj od najljepših lokacija u Zagrebu povodom 20 godina djelovanja. Veselimo se unaprijed spaljivanju loših vibracija i viška tuge u našem gradu! Zato svi marš na ples skupa sa svojim klincima i roditeljima! Bacit ćemo dobar urok na sve koji dođu', obećaje vas zđinksati pjevačica i frontgirl Jadranka Ivaniš Yaya.

Svi koncerti na Gričevanju, pa tako i ovaj jubilarni rođendanski, besplatni su za sve.

Kako će se dalje popunjavati lineup pratite na www.gricevanje.com, www.facebook.com/gricevanje i @Gricevanje (#vjesticarenje) na Twitteru.

Da zaključimo, u svibnju Gričevanje i gore i dolje! 

12.03.2014. 10:53:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh