« Život
objavljeno prije 6 godina i 4 mjeseca
HE HE

Traženje božićnih poklona - da ili ne?

Najjednostavnije je reći božićni blagdani su vrijeme u kojem i odrasli ponovno postaju djeca i u njima se bude znatiželja i dječja radoznalost

Pokloni se naveliko traže
Pokloni se naveliko traže (Shutterstock)
Više o

božićni pokloni

,

traženje poklona

Božićni pokloni vesele i velike i male, no ako mislite da svi vole iznenađenja, prevarili biste se - gotovo 40 posto odraslih pokušava pronaći poklone prije nego što završe pod borom, a od toga njih čak 80 posto uspijeva u svome naumu. 

Najjednostavnije je reći božićni blagdani su vrijeme u kojem i odrasli ponovno postaju djeca i u njima se bude znatiželja i dječja radoznalost.

Istraživanje je pokazalo da se trećina odraslih ne zaustavlja sve dok ne nađu zakopano blago na dnu ormara ili pod krevetom, a svakom petom čak ne smeta ni činjenica da su pokloni već zamotani.

Precizni rezultati istraživanja govore da prosječni tragač za blagom u prosjeku darove traži 15 minuta, a žene su više znatiželjne od muškaraca. Međutim, vjerojatnije je da će one priznati da su otkrile što im je poklonjeno.

Ipak, trebate znati i ovo - na kraju ipak više od polovice onih koji nađu poklone kasnije zbog toga požale, a njih 40 posto tvrdi da su si time uništili Božić.

Stoga, ako vas zasvrbe prsti ili slučajno nabasate na poklone - okrenite se i otiđite!

24.12.2017. 15:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh