« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
skunk u koprivnici

Uzgajao marihuanu u iznajmljenom stanu

Policajci su na području Općine Novigrad Podravski uhitili muškarca koji je imao laboratorij za uzgoj trave

(Karlo Eisenbeisser / Cropix )
Više o

uzgoj marihuane

,

Koprivnica

Nad hrvatskim državljaninom s područja Međimurske županije provodi se kriminalistička istraga zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela zlouporabe opojnih droga i teške krađe provaljivanjem.

PU koprivničko-križevačka priopćila je da se 50-godišnjaka sumnjiči da je tijekom 2009. godine prostoriju iznajmljene kuće na području Općine Novigrad Podravski, opremio uređajima za laboratorijski uzgoj te u kontroliranim uvjetima neovlašteno proizvodio opojnu drogu marihuanu.

Policija je zapljenila opremu laboratorija koja se sastojala od deset svjetlećih lampi, uređaja za regulaciju topline i vlažnosti zraka, grijalice, ventilatora, termostata i tajmera. Pronađeno je i 67 stabljika marihuane u uzgoju, visine 61 do 190 cm, četiri stabljike u sušenju, 27,9 g suhe i 367,2 g polusuhe marihuane.

Isti muškarac navodno je u rujnu 2009. provalio u trgovinu mješovite robe u Subotici Podravskoj odakle je otuđio cigarete, prehrambene proizvode, pića, novac iz blagajni i druge razne predmete, oštetivši vlasnike za oko 86.000 kuna. Osumnjičeni je danas priveden pred Istražnog suca Županijskoga suda u Koprivnici.

29.11.2009. 20:28:16
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh