« Glazba
objavljeno prije 3 godine i 7 mjeseci
NAJAVE

Tram 11 i Stoka u dvorištu ALU 24. rujna

Tram 11 od velikog povratka na scenu 2017. drže ritam kako koncerata, tako i izdanja, pa su nakon live albuma s mitskog koncerta u Domu sportova krajem srpnja izbacili novi singl

Legende u ALU
Legende u ALU (Arhiva)
Više o

Stoka

,

ALU

,

Tram 11

Dva kultna imena domaće hip hop scene, Tram 11 i Stoka, stižu u četvrtak, 24. rujna u dvorište zagrebačke Akademije likovnih umjetnosti u Ilici na poseban co-headline nastup.

Tram 11 - "Jebo sliku svoju"

Nakon jučer najavljene Josipe Lisac danas sa svojim datumom stižu izvođači koji su temelj ovdašnjeg hip hopa. Tram 11 od velikog povratka na scenu 2017. drže ritam kako koncerata, tako i izdanja, pa su nakon live albuma s mitskog koncerta u Domu sportova krajem srpnja izbacili singl "Jebo sliku svoju". Najava je to novog studijskog albuma, prvog nakon malo manje od dva desetljeća.

Stoka - "Šarm kavalira"

DIskografski je izuzetno aktivan i Stoka, jedan od najvećih MC-a ovih prostora, koji je također krajem srpnja predstavio novu pjesmu, kolaboraciju s Baby Dooksom "Šarm kavalira". Dirljiva je to posveta Zagrebu, gotovo stalnoj temi Stokinih rima, no ovaj put posebno je upečatljiva i kao podrška gradu pogođenom nedavnim potresima. Zajednički nastupa Trama i Stoke bit će prilika i da izvedu sjajan singl "Zadnji reper u gradu" kojeg su pustili prije godinu dana.

Tram 11, Stoka & Jantar - "Zadnji reper u gradu"

Koncert u dvorištu ALU u Ilici 85 bit će limitiran na svega 400 posjetitelja, uz pridržavanje svih aktualnih epidemioloških mjera i preporuka.

Ulaznice po cijeni od 80 kuna u prodaju kreće ovaj petak, 11. rujna od 10:00, na svim Eventimovim prodajnim mjestima i online na eventim.hr. Sva mjesta su kombinacija slobodnog sjedenja i stajanja te nisu numerirana.

12.09.2020. 11:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh