« Nogomet
objavljeno prije 13 godina i 3 mjeseca
TRAŽENA ROBA

Tottenham ne da ni Modrića ni Kranjčara

Modrić je došao u Tottenham iz zagrebačkog Dinama u ljeto 2008., a vrijednost transfera bila je 16,5 milijuna funti

Luka Modrić
Luka Modrić (Getty Images)
Više o

Luka Modrić

,

Tottenham

,

Niko Kranjčar

Engleski nogometni prvoligaš Tottenham spreman je ponuditi hrvatskom reprezentativcu Luki Modriću (25) novi poboljšani ugovor kako bi ga zadržali u klubu, jer su uvjereni da će u ljetnom prijelaznom roku Manchester United svom silom navaliti kako bi angažirao jednog od najboljih "playmakera" na svijetu, piše Hina.

Više britanskih internetskih portala u utorak je objavilo kako će trener Spursa Harry Redknapp razgovarati sa Modrićem o ostanku u klubu. U tekstovima se navodi da trener Manchester Uniteda Alex Ferguson želi dovesti "maestra veznog reda", te da je spreman za Modrića ponuditi 35 milijuna funti i Michaela Carricka. Nagađa se da bi Ferguson mogao i pojačati ponudu, jer će mu na ljeto biti na raspolaganju 100 milijuna funti za igračka pojačanja.

Modrić je došao u Tottenham iz zagrebačkog Dinama u ljeto 2008., a vrijednost transfera bila je 16,5 milijuna funti.

Valja napomenuti da ponude za hrvatskog nogometnog reprezentativca Niku Kranjčara (26) i dalje stižu na adresu Tottenhama, a najnovija je ona ruskog prvoligaša Krasnodara. No, trener Tottenhama Harry Redknapp nije spreman odreći se Kranjčara, barem ne prije završetka sezone, piše u utorak internetski portal "tribalfootball", ne navodeći koliko je ruski klub ponudio za Kranjčara. Inače, u Rusiji prijelazni rok traje do početka ožujka.

Zbog male minutaže Kranjčar je želio ove zime napustiti Spurse, ali londonski klub je odbio ponude Evertona i Liverpoola. Krasnodar je osnovan prije samo četiri godine, a vlasnik kluba je ruski tajkun koji se bavi maloprodajom Sergej Galicki, čije se bogatstvo procjenjuje na tri milijarde dolara.

22.02.2011. 14:28:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh