Metro-portal.hr

objavljeno 22.02.2011. 14:28:00
TRAŽENA ROBA

Tottenham ne da ni Modrića ni Kranjčara

Modrić je došao u Tottenham iz zagrebačkog Dinama u ljeto 2008., a vrijednost transfera bila je 16,5 milijuna funti

Luka Modrić
Luka Modrić (Getty Images)

Engleski nogometni prvoligaš Tottenham spreman je ponuditi hrvatskom reprezentativcu Luki Modriću (25) novi poboljšani ugovor kako bi ga zadržali u klubu, jer su uvjereni da će u ljetnom prijelaznom roku Manchester United svom silom navaliti kako bi angažirao jednog od najboljih "playmakera" na svijetu, piše Hina.

Više britanskih internetskih portala u utorak je objavilo kako će trener Spursa Harry Redknapp razgovarati sa Modrićem o ostanku u klubu. U tekstovima se navodi da trener Manchester Uniteda Alex Ferguson želi dovesti "maestra veznog reda", te da je spreman za Modrića ponuditi 35 milijuna funti i Michaela Carricka. Nagađa se da bi Ferguson mogao i pojačati ponudu, jer će mu na ljeto biti na raspolaganju 100 milijuna funti za igračka pojačanja.

Modrić je došao u Tottenham iz zagrebačkog Dinama u ljeto 2008., a vrijednost transfera bila je 16,5 milijuna funti.

Valja napomenuti da ponude za hrvatskog nogometnog reprezentativca Niku Kranjčara (26) i dalje stižu na adresu Tottenhama, a najnovija je ona ruskog prvoligaša Krasnodara. No, trener Tottenhama Harry Redknapp nije spreman odreći se Kranjčara, barem ne prije završetka sezone, piše u utorak internetski portal "tribalfootball", ne navodeći koliko je ruski klub ponudio za Kranjčara. Inače, u Rusiji prijelazni rok traje do početka ožujka.

Zbog male minutaže Kranjčar je želio ove zime napustiti Spurse, ali londonski klub je odbio ponude Evertona i Liverpoola. Krasnodar je osnovan prije samo četiri godine, a vlasnik kluba je ruski tajkun koji se bavi maloprodajom Sergej Galicki, čije se bogatstvo procjenjuje na tri milijarde dolara.

22.02.2011. 14:28:00
http://metro-portal.hr/tottenham-ne-da-ni-modrica-ni-kranjcara/55668/