« Hi-tech
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
NOVITETI

Toshiba Tecra A50 za poslovne ljude

Dizajnirana i napravljena za intenzivno korištenje, nova Tecra A50 je temeljito testirane izdržljivosti

Tecra A50 zadovoljava sve potrebe poslovnjaka
Tecra A50 zadovoljava sve potrebe poslovnjaka (Toshiba)
Više o

Toshiba

,

prijenosno računalo

,

poslovno računalo

,

Tecra A50

Dovodeći poslovno računalstvo na novu razinu karakteristika, sigurnosti i pouzdanosti, Toshiba Europe GmbH danas je najavila Tecru A50 kao najnoviji dodatak svojoj poznatoj lepezi Tecra prijenosnih računala za poslovne profesionalce. Ova 39.6 cm (15.6") prijenosna računala dolaze sa najnovijom tehnologijom Intel® procesora i opremljena su različitim tvrdim diskovima, uključujući hibridne pogone1 i SSD memoriju.

Dizajnirana i napravljena za intenzivno korištenje, nova Tecra A50 je temeljito testirane izdržljivosti. Osim toga, sustav je opremljen značajkama za dodatnu sigurnost i pouzdanost. Europska prodaja nove Tecra A50 će početi u trećem tromjesečju 2013. godine.

Spokoj duha

"Sa Toshiba Tecra prijenosnim računalima moramo zadržati ugled - osobito u srednjim i malim poduzećima," rekao je Alen Rizvić, Country Manager Croatia, Toshiba Europe GmbH. "Sa novom Tecra A50 ponudom nastavljamo našu kombiniranu usmjerenost na računalnu snagu i pouzdanost proizvoda. Trajnost kućišta zajedno sa naprednim sigurnosnim alatima čine spokojnih IT odjele kao i individualne korisnike. Djelatnici u uredu kao i oni na putu osjećat će se osnaženi sa brzim pristupom dokumentima i pouzdanim karakteristikama koju nudi nova Tecra A50."

Intenzivna povezivost

Tecra A50 je idealna za profesionalne korisnike koji zahtijevaju pouzdano prijenosno računalo sveobuhvatnih funkcionalnosti. Ovaj novi Tecra model dolazi sa brojnim sučeljima za povezivost, odnosno žičani i bežični prijenos podataka. Tecra A50 može lako biti povezana ili odspojena sa radnog stola, jer je opremljena sa utorom za stolnu stanicu. Kada se koristi s dodatnim Toshiba Hi-Speed Port Replicatorom III, prijenosno računalo dobiva ukupno šest dodatnih USB utora, od kojih su četiri USB 3.0 omogućujući brzi prijenos podataka između ključnih vanjskih uređaja kao što su uređaj za pohranu ili jednostavno spajanje miša ili tipkovnice.

Hi-Speed Port Replicator III također dolazi sa LAN utičnicom za spajanje na uredsku mrežu i brojnim video sučeljima za spajanje na veliki zaslon. Uz to Intel® Wireless Display omogućuje korisnicima bežičan prijenos datoteka sa prijenosnog računala na kompatibilan HD zaslon. Na taj način poslovne prezentacije mogu se jednostavno prikazati na većem zaslonu.

Napredni sigurnosni alati

U pogledu trajnosti i pouzdanosti, Tecra A50 je zadovoljila Highly Accelerated Life Tests (HALT) od strane TÜV Rheinland®, poznatog nezavisnog instituta iz Njemačke. Uređaj je dokazano otporan na pad sa visine od 76 cm. Tipkovnica je otporna na tekućine¹, tako da slučajno izlijevanje šalice kave ne znači automatski gubitak podataka.

Napredni sigurnosni alati za zaštitu podataka pohranjenih na novoj Tecra, na primjer, poput Self Encrypting Drive (SED) za tvrdi disk kao i Trusted Platform Module (TPM). Korisnici se mogu prijaviti na svoje prijenosno računalo otiskom prsta, sprječavajući neovlaštenim osobama pristup važnim poslovnim informacijama. Anti-Theft funkcionalnost dodatno smanjuje rizik od zloupotreba. A zahvaljujući Intel® Active Management Technology (AMT) mobilni profesionalci opremljeni sa Tecrom A50 će uvijek imati najnovija ažuriranja sustava, tako da IT odjel može jednostavno pratiti, održavati, popraviti i ažurirati ove uređaje putem mreže.

Satellite Pro A50

Toshiba će također na tržištu ponuditi Satellite Pro A50, poslovno prijenosno računalo sa vrlo sličnim specifikacijama kao Tecra A50 usmjereno na nezavisne profesionalce i zaposlenike malih i srednjih poduzeća, Satellite Pro A50 će se putem USB 3.0 sučelja moći spojiti na univerzalnu stolnu stanicu, kao što je nedavno predstavljeni Toshiba dynadockTM V3.0.

14.06.2013. 04:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh