« Nogomet
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
TRANSPARENTI

Torcida HNS-u: Sad oćete u Splitu, a mi vam nudimo tvrdu k...

Ukradeni kup kupljeni suci/ Kladionice glavnog grada trilogija narko gada/ Tko visoko leti nisko pada, pisalo je na transparentu

Torcidina poruka HNS-u
Torcidina poruka HNS-u (Josko Ponos/ CROPIX)
Više o

HNS

,

Torcida

,

Vlatko Marković

,

derbi dinamo hajduk

Na večerašnjoj derbi-utakmici između Hajduka i Dinama po prvi puta na Poljudu na nekoj od utakmica u zadnjih godinu dana nije bio istaknut veliki transparent navijača Torcide s natpisom "kodeks".

Iako nije bilo tog natpisa, bili su istaknuti veliki navijački trasparenti u kojima se sugerira da je u prošlogodišnjoj finalnoj utakmici Hrvatskog kupa Hajduk potkraden, te kojima se na ironičan način govori o najavama da će hrvatska nogometna reprezentacija ubuduće igrati utakmice i na Poljudu.

"Ukradeni kup kupljeni suci/ Kladionice glavnog grada trilogija narko gada/ Tko visoko leti nisko pada", pisalo je na velikom transparentu kojeg su na večerašnjoj utakmici na Poljudu bili istaknuli Hajdukovi navijači. A na drugom velikom transparentu, što su ga također bili istaknuli Hajdukovi navijači, pisalo je - "Dok smo čekali vaša obećanja, Reprezentacija je punila maksimirska zdanja/ Sad oćete u Splitu, a mi vam nudimo tvrdu k...".

Isticanje ovih dvaju trasparenata pozdravljeno je burnim pljeskom gledateljima ispunjenog Poljuda.

U zadnjih godinu dana na svim Hajdukovim utakmicama na Poljudu redovito je bio istaknut veliki tranaparent s natpisom "kodeks" kojim je Torcida tražila da čelništvo Hajduka usvoji Kodeks o načinu upravljanja tim klubom, ali večeras tog transparenta nije bilo na Poljudu. Nedavno je Skupština Hajduka usvojila Torcidin prijedlog Kodeks koji je postao dio Statuta kluba.

Utakmica na Poljudu završila je 1:1 pred 35.000 gledateljima, a u više navrata je "Torcida" palila baklje, te bacala dimne bombe.(hina/metro-portal)

11.09.2010. 22:36:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh