« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci
spektakl u areni

Tople bajke na ledu - Disney on Ice

GALERIJA - Prve su večeri dječica mogla uživati u Mikiju i družini, likovima iz Kralja lavova, Male sirene, Lilo i Sticha i Petra Pana

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Mario Topić/Mape.hr)
Više o

Disney on Ice

Najpoznatija plesna ledena priča "Disney on Ice" otplesala je svoju prvu večer u zagrebačkoj Areni. Dvorana nije bila u potpunosti ispunjena, ali je vrvila veselim dječjim smijehom. Mališani su očito bili dobri te su zaslužili Božićni poklon u obliku bajki na ledu.

Spektakl je otvorila družina iz "Kralja lavova" koja je kroz nekoliko pirueta pretvorila mladog Simbu u vladara džungle. Vodiči kroz "Disney on Ice" bili su Mini, Miki, Šiljo, Paško i njegova draga patka Vlatka. Oni su nas nadalje uveli u priču o "Maloj sireni" koja se zbog ljubavi odrekla morskih dubina. Ipak svaka Disneyeva bajka ima sretan kraj, pa tako i u ovoj na ledu dobro pobjedi zlo te zločesta vještica otkliže u nepovrat.

Na zagrebački led u veselom ritmu i šarenim kostimima izašli su protagonisti priče "Lillo i Stich". Šarm koji ovom crtiću daju pjesme Elvisa Presleya prenešene su i na led na kojem su u havajskim nošnjama plesali veseli klizači otklizavši bezbroj pirueta, axela i drugih figura iz umjetničkog klizanja.

Zadržite dijete u sebi

Dijalog među junacima Disneyevih priča bio je sinkroniziran na hrvatski, a pjesme su se mogle čuti kako na hrvatskom tako i na engleskom jeziku. Posljednja priča na ledu bila je o "Petru Panu". Zvončica, Wendy, Michael, John i Petar Pan su letjeli iznad leda, ali isto tako izvrsno klizali. Od publike se također tražilo sudjelovanje, pa ako su željeli oživjeti Zvončicu morali su pljeskati iz sve snage. Naravno, kad se male ruke slože sve se može te je Zvončica ustala otklizati još poneku piruetu.

Za kraj je vječni dječak Petar Pan pozvao prisutne neka zauvijek u sebi ostave dio koji ne smije odrasti jer će na taj način uvijek moći doživjeti čuda!

Piše: Tina Žagar/She.hr
13.12.2009. 01:42:59
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh