« Hi-tech
objavljeno prije 3 mjeseca i 24 dana
GAMING

Top 5 nadolazećih igrica za savršeni gejming na TV-u

S velikim nestrpljenjem iščekujemo dolazak novih nastavaka vrhunskih videoigara, ili nešto sasvim novo što gejming svijet još nije vidio

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

igrice

,

"TV"

,

gaming

Svi gejmeri, bez obzira smatraju li se amaterima koji gejmaju u slobodno vrijeme ili pak pravim virtualnim profesionalcima, uvijek prate što se događa na sceni videoigara. Svake godine, po društvenim mrežama i specijaliziranim portalima pratimo vijesti gejming izdavača o nadolazećim naslovima. Od nastavaka i ekspanzija, bolje grafike, napredne umjetne inteligencije pa sve do priča čije radnje oduzimaju dah, s nestrpljenjem uvijek čekamo - što je sljedeće? Sve su to opravdanja za gejmanje dugo, dugo u noć, kada se sljedeći dan probudimo umorni, ali zato nasmiješeni.

Tako i ove godine s velikim nestrpljenjem iščekujemo dolazak novih nastavaka vrhunskih videoigara, ili nešto sasvim novo što gejming svijet još nije vidio. Velik dio gejmera, prema onome što nam je najavljeno, moći će se svestrano gejmati upravo na televizorima, koji u 21. stoljeću nisu samo zaslon za gledanje vijesti, serija i filmova.

Naime, suvremeni televizori, osim kućnih asistenata i fitnes savjetnika, služe i kao prave gejming zvijeri za igranje i po nekoliko sati bez prestanka. S odličnim gejming televizorima, poput nove Samsung Neo QLED serije, nema osjećaja krivice kada zbog gejminga zaboravimo na životne obaveze jer sve funkcionira jednostavno - savršeno.

Zato smo za vas izdvojili 5 nadolazećih videoigara koje gejmeri željno iščekuju, a kada budu službeno predstavljeni očekuju sa sobom donijeti nevjerojatno gejming iskustvo. Sigurni smo da ih i vi također jedva čekate!

Piše: Sanja Ledinek
07.08.2021. 10:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh