« Glazba
objavljeno prije 7 mjeseci i 18 dana
NAJAVE

Tommy Emmanuel u Tvornici

Tommy Emmanuel ima jedinstvenu sposobnost sviranja tri različite dionice istovremeno na akustičnoj gitari

Tommy Emmanuel
Tommy Emmanuel (Arhiva)
Više o

Tvornica kulture

,

Tommy Emmanuel

Tommy Emmanuel, virtuozni gitarist s nevjerojatnim talentom 8. studenog stiže u Tvornicu kulture u Zagrebu. Ova glazbena legenda donosi sa sobom ogroman entuzijazam i strast prema glazbi. Svatko tko je ikada svjedočio Tommyjevom nastupu zna da je njegova glazba puna emocija i strasti. 

Tommy Emmanuel ima jedinstvenu sposobnost sviranja tri različite dionice istovremeno na akustičnoj gitari. Njegova izvedba je besprijekorna, on ne skriva svoje oduševljenje glazbom, a njegova radost osvjetljava svaku notu.

Tommy je istinski virtuoz, ali on također dijeli istu strast prema glazbi kao i njegova publika, ako ne i više. Njegova radost i sreća su zarazne, i svatko tko prisustvuje njegovim koncertima osjeća tu iskru i strast prema glazbi. Njegova autentična radost dolazi iznutra i prepoznatljiva je bez obzira na jezik ili kulturu.

Tommy Emmanuel je nedavno izdao svoj najnoviji album "Accomplice Two", koji donosi raznolikost i avanturizam u glazbi, u suradnji s glazbenicima poput Michaela McDonalda, Jorma Kaukonena, Billy Stringsa i mnogim drugima. Prva singlica s albuma, "White Freight Liner Blues", već je osvojila srca slušatelja.

Lista glazbenika s kojima je Emmanuel surađivao duga je i impresivna, a na njoj su imena poput Stevie Wondera, Bill Wymana, Robbena Forda, Roberta Flack, Olivie Newton-John, Alberta Leea, Johna Denvera, Michaela Boltona... 

Tommy Emmanuel glazbenik je čija strast prema glazbi osvaja srca. Dođite i doživite čaroliju njegove glazbe i iskrenu radost koju dijeli sa svojom publikom. Ulaznice možete nabaviti u sustavu eventim.hr.

13.09.2023. 12:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh