« Film
objavljeno prije 5 godina i 6 mjeseci
MA DA?

Tom i Jerry stižu u kina?

Variety javlja da bi hibrid igranog i animiranog filma mogao početi sa snimanjem tijekom 2019. godine, s Timom Storyjem u redateljskoj stolici

Omiljeni junaci na filmu?
Omiljeni junaci na filmu? (Arhiva)
Više o

film

,

Tom i Jerry

Studio Hanna-Barbera nam je podario klasik o mačku i mišu koji se tuku do iznemoglosti, a Warner Bros sada želi da Tom i Jerry ožive i na velikom platnu.

Variety javlja da bi hibrid igranog i animiranog filma mogao početi sa snimanjem tijekom 2019. godine, s Timom Storyjem u redateljskoj stolici.

Story je poznat po filmovima Fantastic Four i nastavku Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer, a snimao je i Ride Along, kao i novog Shafta, prenosi portal IGN.

Produkcija će, navodno, snimati stvarni svijet, dok će Tom i Jerry biti dodati animacijom, kombinacija koju smo vidjeli u filmu Who framed Roger Rabbit.

Mačak i miš neće imati glasove, već će se njihova interakcija svesti na fizičku komediju koja nam je dobro poznata iz crtića.

Warner Bros zapravo želi testirati mogućnost paralelnog rada ekipe "na terenu" i animatora, jer bi ovo, u slučaju uspješnog eksperimenta, postao samo prvi od brojnih hibrida koji su u planu.

Od tih drugih filmova, jedino nam je poznat Space Jam 2, koji će ovaj put predvoditi LeBron James. Tu će će možda naći još i Cat in the Hat.

21.10.2018. 10:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh