« Televizija
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
TLC

TLC predstavlja serijal o ženi koja komunicira s anđelima

Od najranijeg djetinjstva Rosie posjeduje poseban dar koji joj omogućuje da vidi, čuje i komunicira s anđelima čuvarima

Rosie Cepero prenosi poruke anđela čuvara
Rosie Cepero prenosi poruke anđela čuvara (TLC)
Više o

TLC

,

Anđeli među nama

,

Rosie Cepero

Za početak 2015. TLC je pripremio inspirativni serijal o Rosie Cepero, ženi koja komunicira s anđelima i obogaćuje živote ljudi porukama koje im prenosi. "Anđeli među nama" na programu su subotom od 3. siječnja u 21 sat.

Rosie je naizgled sasvim obična žena i majka koja s obitelji živi na farmi u drža­vi New York. Međutim, od najranijeg djetinjstva Rosie posjeduje poseban dar koji joj omogućuje da vidi, čuje i komunicira s anđelima čuvarima. Ova serija prati Rosie Cepero dok komunicira s anđelima i prenosi njihove važne poruke ljudima koje čuvaju na Zemlji.

Serija nam pruža uvid u spiritualni svijet i prati ljude iz svih dijelova Sjedinjenih Američkih Država koji dolaze na Rosieinu far­mu u potrazi za odgovorima na neobjašnjive događaje u svojim životima. Neki jednostavno neprestano osjećaju nazočnost nečega oko sebe; drugi imaju ču­desne priče o tome kako ih je nešto zaštitilo u trenucima kada se smrt činila neizbježnom.

Premda je svaka osobna priča jedinstvena, sve ih povezuje jasan glas anđela koji se oslanjaju na Rosie i njezino obećanje da će prenijeti njihove poruke.

31.12.2014. 13:53:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh