« Spektakli
objavljeno prije 10 godina
RUŽNA LJESTVICA

Tko se nalazi na top listi 10 najomraženijih slavnih osoba

Istraživanja se bave svime i svačime, pa eto i tome koga od slavnih osoba javnost najviše mrzi - na listi nema previše iznenađenja

Paris Hilton vodi na listi ispred Charliea Sheena
Više o

Britney Spears

,

Arnold Schwarzenegger

,

Paris Hilton

,

Kanye West

,

Mel Gibson

,

Tiger Woods

,

Charlie Sheen

,

top lista najomraženijih

,

Kim Kardashian

Vrlo suvereno na listi vodi Paris Hilton. Sve što su Charlie Sheen i Britney Spears učinili da bi dospjeli na vrh, svi oni skandali od kojih se normalnom čovjeku pomalo povraća, nije bilo dovoljno da preteknu razmaženu bogatu nasljednicu.

Ovo je istraživanje za agenciju Reuters sastavio Institut za ispitivanje javnog mnijenja Ipsos i prema njemu više od 60 posto ispitanih stavilo je Paris Hilton na prvo mjesto, dok je Charlie Sheen dobio 52 posto glasova. Treće mjesto dijele Britney Spears i Kanye West s 45 posto glasova.

Da Amerikanci ne opraštaju lako nevjeru vidi se po tome da su na listu stavili i dva poznata brakolomca - peti i šesti su Arnold Schwarzenegger i Tiger Woods. Bivši guverner Terminator dobio je 44 posto, a golferska zvijezda 42 posto glasova. 

Na sedmom su nedavno vjenčana reality zvijezda Kim Kardashian ispred Mela Gibsona čije su se brakorazvodne i alkoholičarske avanture izgleda pomalo zaboravile pa je dobio "samo" 33 posto. Deveti na listi je Donald Trump, a deseti košarkaš LeBron James s 29 posto glasova. 

27.08.2011. 10:38:39
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
 1. avatar
  Šaptač pasancima
  27.08.2011. 11:49
  Da poznaju Bandića ili Milinovića, stavili bi ih na prvo mjesto uz Paris Hilton.
 2. avatar
  Sportski
  27.08.2011. 23:22
  ztašto paris ne vole baš je simpa cura slatkica
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh