« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
ROCK

Tjedni program Hard Place

Kreće demo scena za mlađahne rockere, uz klasike u ostatku tjedna

Tjedni program Hard Place
Tjedni program Hard Place (Hard Place)
Više o

zagreb-info

,

Hard Place

,

tjedni program

05. 01. 2011. - srijeda

HR Demo klub - D'Gump, Fishy Fish i The Big Strip Gorila

Ove srijede počinje novi program pod nazivom HR DEMO KLUB u kojem predstavljamo po 3 mlada autorska demo banda. Svake srijedu u suradnji Hrvatskog radija, Hard Place-a, Muzike HR, Spone i Mega Muzike Fender u klubu Hard Place nastupaju po 3 banda u trajanju od 30 minuta ISKLJUČIVO AUTORSKOG MATERIJALA, a žiri i publika u klubu izabiru pobjednika tjedna. Nakon tri tjedna pobjednici se susreću u finalu mjeseca gdje uz DIREKTAN LIVE PRIJENOS NA HRVATSKOM RADIJU nastupaju u trajanju od 15 minuta, te žiri i publika biraju pobjednika mjeseca. Nakon 10 mjeseci svi pobjednici mjeseca natječu se u velikom finalu u klubu Boogaloo uz live prijenos, a pobjednik godine dobiva vrijedne nagrade.

Ove srijede krećemo sa tri banda - D'GUMP, FISHY FISH i THE BIG STRIP GORILA. Svirka kreće od 21 sat, a ulaz je 0 kuna.

07.01.2011. - petak

Friday fever - Greenhouse

Nakon sjajne svirke u studenom prošle godine kada su oduševili Hard Place sjajnom svirkom i sjajnim autorskim stvarima samo je bilo pitanje dana kada će Greenhouse blues band ponovo zasvirati u našem klubu. Ova skupina već više od 5 godina marljivo i vrijedno radi i „svakog dana u svakom pogledu sve više napreduje": U raznim inkarnacijama (trojka, kvartet, sa brass sekcijom) viđali smo ih i slušali širom zemlje, a njihova svirka uvijek nam je donijela sjajnu zabavu. Od Roberta Johnsona preko S.R. Vaughna pa do Ray Charlesa ili Johnny Wintera izvedba Greenhousa je uvijek na visokom nivou. U Hard Place-u slušat ćemo ih kao četvorku, a predlažemo Vam da zavirite na njihove stranice i malo pogledate i poslušate kako zvuče pa da nam se pridružite prvog petka ove godine od 20 sati uz besplatan ulaz.

08.01.2011. - subota

Rock subota - Elvis birthday party

U subotu 08. siječnja slavimo Elvisov 76 rođendan uz svirku Rockabilly Catsa i D.J. program. Veliki rođendanski rockabilly party uveličat će čak tri D.J.-a i bezbroj Elvisovih hitova što sa "gramofonskih ploča", što u izvedbi sjajnih Rockabilly Cats i gostiju iznenađenja. Obilježit ćemo dostojno "Kraljev" rođendan, sada već tradicionalnim mjesečnim rockabilly partyjem u klubu Hard Place. Ulaz 0 kuna.

09.01.2011. - nedjelja

Dinner blues session - Bullfroggs

I u novoj godini nastavljamo atradiciju nedjeljnih blues sessiona uz besplatnu klopu. Po drugi puta zasvirat će band Bullfrogs, zanimljiva mlada trojka koja sjajno praši shuffle blues. Navratite na čašicu bluesa, žlicu pive i lonac klope.

04.01.2011. 14:39:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh