« Televizija
objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci
TV

Tjedni program AXN Adria od 28. 10. do 3.11.

Ne propustite u petak prvu epizodu sjajne serije Zvjezdana vrata: Svemir ,

Bez granica je četvrtkom
Bez granica je četvrtkom (AXN Adria)
Više o

serije

,

program

,

AXN Adria

,

Zvjezdana vrata: Svemir

HAWAII 5-0 (ep. 9)

Ponedjeljak, 28.10. u 21:00

Član osiguranja na predstojećem summitu svjetskih čelnika ubijen je prije nego je otkrio plan atentata na visokog gosta. Odjel havajskih detektiva je pozvan da istraži ubojstvo i zaštiti metu - okrutnog diktatora.

NCIS: LA IV (ep. 22)

Utorak, 29.10. u 22:40

NCIS tim istražuje slučaj iz Hettyne prošlosti i otkriva da je slučaj nestale osobe skrivao prikrivenog agenta koji se bavio krađom opreme koja je služila za proizvodnju nuklearnog oružja.

BEZ GRANICA (ep. 8.)

Četvrtak, 31.10. u 21:00

Dok je Anne-Marie odsutna radeći na starom slučaju s bivšim partnerom tim mora otkriti uzroke niza pucnjava u Italiji I Sloveniji. Dva mladića oteli su novac I droguod talijanskog narkobossa Nicole Contija I u bijegu nenamjerno poveli sa sobom Contijevu kćer Angelu. Veze Evine nekadašnje obitelji omogućit će im da slože sve djelove slučaja, ali I primorati Evu da otkrije tajne iz prošlosti kako bi spasila djevojku.

ZVJEZDANA VRATA: SVEMIR 1 (ep. 1)

Petak, 1.11. u 20:10

Tijekom službene posjete tajnoj bazi Ikar napad iz svemira primora cijeli tim na evakuaciju. Međutim, umjesto na zemlju dr. Nicholas Rush ih putem portala šalje na Destiny, stari svemirski brod udaljen milijardama svjetlosnih godina od Zemlje. Upravo na Destinyju nastavit će se avanture dr. Rusha i njegove posade koji će očajnički tražiti put kući.

DOBRODOŠLI U DŽUNGLU

Subota, 2.11. u 18:25

Plaćenik Beck koristi sva dopuštena i nedopuštena sredstva kako bi izvršio zadatak - vraćanje kući odmetnutog sina vladara podzemlja. Beck putuje u Brazil kako bi pronašao Travisa, lajavog prevaranta i dilera koji je nestao u prašumama Amazone tražeći neprocjenjiv artifakt. Travis, međutim, ima problema sa odlaskom doma ponajviše zbog Mariane, lokalne žestoke djevojke koja pozna tajne šume I Hatcher, kriminalca koji je od džungle napravio svoje vlastito carstvo.

Akcijsko-avanturistički blockbuster Petera Berga regrutirao je velika hollywoodska imena poput Dwayne The Rock Johnsona, Seanna Williama Scotta, Rosario Dawson i velikana Christophera Walkena. 

28.10.2013. 08:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh