« Televizija
objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci
SERIJE

Tjedni program AXN Adria od 21. do 27. listopada

Tjedan otvara sjajna serija Nezaboravna, da bi preko klasike NCIS: LA stigli do Hanibala u subotu, jednom rječju, sjajan tjedan

Nezaboravna otvara tjedan
Nezaboravna otvara tjedan (AXN Adria)
Više o

serije

,

filmovi

,

program

,

Bez granica

,

AXN Adria

,

NCIS LA

,

serija Nezaboravna

NEZABORAVNA (ep. 3)

Ponedjeljak, 21.10. u 21:50

Biznismen je ubijen u otmjenom hotelu i na početku Carrie i Al ne mogu otkriti motiv. Tijekom istrage otkrivaju da je njegova smrt bila kolateralna žrtva velike zavjere u kojoj opasna zločinačka grupa namjerava likvidirati stranog diplomata.

NCIS: LA (ep. 21)

Utorak, 22.10. u 22:40

Nakon što tijelo šefa kartela nestane iz mrtvačnice ekipa NCIS-a kreće u potragu i otkriva da podaci cure iz odjela DEA-a koji je ulovio opasnog kriminalca.

BEZ GRANICA (ep. 7)

Četvrtak, 24.10. u 21:00

Hickmanova potjera za kriminalnim genijem Phillipom Genoveseom vodi ga do banke u Haagu. Dok prati trag opranog novca postaje taoc u pljački banke, ali shvaća da pljačkašima nije do novca.. Van banke tim mora otkriti pravi razlog njihove akcije.

UBOJITA KATIE MALONE

Petak, 25.10. u 22:00

Trojica prijatelja s koledža kupuju duha u online aukciji i misleći da je sve samo šala niti ne slute da su kupili duha Katie Malone, mlade zlostavljane Irkinje koju su njezini gospodari ostavili da se smrzne. Kada dobiju crnu drvenu kutiju zažele želju i oslobode duha. Želje im se ispunjavaju, međutim, ne vjeruju do kraja u nadnaravno sve dok se čudne stvari ne počnu dešavati.

HANIBAL (ep. 6)

Subota, 26.10. u 22:00

Medicinsku sestru u bolnici u Baltimoreu okrutno je ubio dr. Abel Gideon, ali na način koji podsjeća na zločine serijskog ubojice koji se zadnji put pojavio prije dvije godine. Dok detektiv Will Graham pokušava dokazati da je Gideon zaboravljeni serijski ubojica njegov šef dobiva poziv od pravog ubojice.

21.10.2013. 08:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh