« Televizija
objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci
TV

Tjedni program AXN Adria od 18. do 24. studenoga

Tjedan otvaraju policijska uzbuđenja u Hawaii 5-0, a zatvara ga povijesni spektakl Spartak

Serija Spartak zatvara uzbudljiv tjedan
Serija Spartak zatvara uzbudljiv tjedan (AXN Adria)
Više o

serije

,

program

,

AXN Adria

,

Zvjezdana vrata: Svemir

,

Spartak

HAWAII 5-0 (ep. 12)

Ponedjeljak 18.11. u 21:00

Traženi trgovac oružjem pronađen je mrtav nakon kupanja u moru. Nadzorne kamere pokazale su ga zajedno sa Victorom Hesseom, ubojicom McGarrettovog oca. Posjetio je I doktora kojeg je ubio nakon što mu je ovaj izvadio metak iz tijela I nakon toga je nestao na nekoliko mjeseci. Kako bi ga pronašli detektivi se obraćaju Sang Minu, osuđivanom trgovcu bijelim robljem.

ZVJEZDANA VRATA: SVEMIR (ep. 13)

Utorak 19.11. u 20:10

The Destiny igrom slučaja dolazi u sunčev sistem za kojeg nisu znali da postoji. Ekipa otkriva planet koji bi mogao zadovoljiti njihove potrebe.

LJEPOTICA I ZVIJER (ep. 3)

Srijeda 20.11. u 21:00

Iris, imigrantica iz Bosne uhićena je pod sumnjom da je ubila suca odgovornog za deportaciju njezinog brata. Vincent je uvjeren da je nevina, pa vjerujući njegovom instinktu Cat se uključuje u istragu. Međutim, ubrzo je šefovi otkrivaju I suspendiraju.

KALIFORNIKACIJA 6 (ep. 3)

Četvrtak 21.11. u 23:20

Hank I Faith odlaze na sprovod na kojem susreću nekadašnjeg tour manager Krull, neutješnu udovicu i prijatelja iz djetinjstva Atticusa Fetcha. Nakon sprovoda Hank se nađe u kompromitirajućoj poziciji pred Karen.

Dvostruki život (ep. 1)

Petak 22.11. u 21:50

Rileyina komplicirana situacija kući miješa joj se s poslom. Pred njom su izazovi ljubomornih kolega s posla dok pokušava spriječiti da joj se obitelj raspadne.

LEGENDA O VITEZU

Subota 23.11. u 18:00

Avanturistička komedia s Heathom Ledgerom u ulozi siromašnog mladića koji se pretvara da je vitez kako bi zajedno sa svojom družinom sudjelovao u turnirima. Mada na početku krivotvori isprave o plemenitom porjeklu pobjeđujući na turnirima dolazi u opasnost da se otkrije prevara. Ipak, na tom putu otkrije puno I o samom sebi.

"Legenda o vitezu", s više o 117 milijuna dolara zarade i dobrim kritikama, bila je jedan od najvećih kino hitova 2001. godine.

SPARTAK: KRV I PIJESAK (ep. 9)

Nedjelja 24.11. u 22:00

Seks, intrige i izdaje isprepliću se u Batiatusovoj školi za gladijatore nakon što Spartak poremeti staru ravnotežu moći, a neke zakulisne igre dovode do tragičnih posljedica.

18.11.2013. 13:29:16
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh