« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 1 godinu i 5 mjeseci
NAJAVE

Tjedan ljepote od 6. do 12. veljače

Najljepša manifestacija Tjedan ljepote održat će se u periodu od 6. do 12. veljače 2017. godine, a sudjelovat će kozmetički saloni s područja cijele Hrvatske

Dođite na Tjedan ljepote
Dođite na Tjedan ljepote (Tjedan ljepote)
Više o

Tjedan ljepote

,

bulozna epidermoliza

,

Udruga Debra

Udruženje kozmetičara Republike Hrvatske četvrtu godinu organizira Tjedan ljepote u svrhu promicanja kulture njege lica i tijela te pružanja što većem broju građana priliku da posjete renomirane kozmetičke salone.     

Cijeli projekt je prožet humanitarnom notom pa će 10% iznosa od kotizacija salona ove godine biti donirano Udruzi Debra koja brine o oboljelima od bulozne epidermolize zbog koje djeca imaju krhku kožu poput leptirovog krila.   

Najljepša manifestacija Tjedan ljepote održat će se u periodu od 6. do 12. veljače 2017. godine, a sudjelovat će kozmetički saloni s područja cijele Hrvatske.    

Preko 60 kozmetičkih salona iz 11 gradova (Baška Voda, Bjelovar, Čakovec,Dubrovnik, Križevci, Metković, Osijek, Rijeka, Split, Virovitica, Zagreb) u navedenom razdoblju svojim klijentima nudit će različite kozmetičke i beauty tretmane po fiksnoj cijeni od 100,00 kn, čija je vrijednost u redovnoj ponudi višestruko veća.     

Nakon Tjedna ljepote slijedi dan zaljubljenih, pa tako svi imaju priliku pokloniti neki od tretmana svojim najdražima i učiniti im Valentinovo posebnim.    

Ne propustite odlazak u kozmetički salon za vrijeme najljepšeg tjedna u godini te isprobajte onaj tretman koji vam je već neko vrijeme na popisu želja! Sada je pravo vrijeme! 

Tjedan ljepote Facebook Page

Tjedan ljepote web

26.01.2017. 12:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh