« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 7 godina i 3 mjeseca
ZAPAMTITE :)

Što o vama govori način šminkanja

Vaš omiljeni stil šminkanja puno otkriva o vama, a u članku provjerite što vaš omiljeni ruž, rumenilo ili maskara govore o vašem karakteru

Što o vama govori šminka
Što o vama govori šminka (Arhiva)
Više o

šminka

,

crveni ruž

,

karakter

,

smokey eyes

Ljude procjenjujemo na temelju prvog dojma, to je već općepoznata stvar. No, znamo biti površni te se uglavnom baziramo na fizički izgled - u prvih nekoliko minuta komunikacije skeniramo odjeću, obuću, a kod žena i šminku na licu.

Vaš omiljeni stil šminkanja puno otkriva o vama, a u nastavku teksta provjerite što vaš omiljeni ruž, rumenilo ili maskara govore o vašem karakteru.

Ako redovito ističete usne crvenim ružem, to znači da ste samouvjerena i vatrena žena koja voli biti u centru pažnje. Crvena je dominantna boja, stoga korištenje šminke u toj žarkoj nijansi ukazuje na vašu strastvenost prema životu.  

Dame koje vole isticati oči smokey eyesom oko sebe stvaraju auru tajanstvenosti. Muškarci na ženskom licu najviše gledaju oči, stoga ovaj oblik šminkanja ostavlja dojam snažne i moćne žene, ali i one koja zna slušati i koja se ne libi pokazati svoje emocije. 

Djevojke koje vole decentnu šminku su u pravilu umjerene osobe koje cijene dobar ukus. One su dovoljno samouvjerene i smatraju da im nije potrebna šminka da skrenu pozornost na sebe. One su prirode i često omiljene u društvu.

Djevojke koje koriste različite boje u šminkanju su prepoznate kao vrckave i vedre osobe. One riskiraju s make-upom te su odvažne i ne boje se izaći iz „comfort" zone u životu. One su avanturistice koje vole izlaske i upoznavanje novih ljudi. S ovakvom curom vam nikad neće biti dosadno.

Par ideja, a tako su korisne...

03.02.2017. 11:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh