« Hi-tech
objavljeno prije 11 godina i 9 mjeseci
VODOOTPORNA

Tipkovnica kojoj ne smeta kava

Logitech je izbacio tipkovnicu K310 koja se može oprati pod mlazom vode. Ako prolijete kavu, sok ili neku drugu tekućinu, samo je stavite pod mlaz vode i očistite

Rupice na pozadini omogućavaju brzo sušenje
Rupice na pozadini omogućavaju brzo sušenje (YouTube (Screenshot))
Više o

Logitech

,

tipkovnica

,

vodootporna tipkovnica

Gotovo je sigurno da je vaša tipkovnica jedno od najprljavijih mjesta u vašoj radnoj sobi/dnevnom boravku. Uzimajući u obzir sendviče, sokove i još kojekakve stvari, tipkovnica je pravo leglo bakterija. Zato je Logitech doskočio problemu sa svojom tipkovnicom otpornom na vodu.

Neka istraživanja su pokazala da tipkovnice imaju do pet puta veći broj bakterija nego zahodska daska, jer dasku tu i tamo i operemo, a tipkovnice gotovo pa nikada, ako i uopće.

Logitech je izbacio tipkovnicu K310 koja se može oprati pod mlazom vode. Ako prolijete kavu, sok ili neku drugu tekućinu, samo je stavite pod mlaz vode i očistite. Na pozadini se nalaze i male rupice koje služe za drenažu ostatka vode kako bi se tipkovnica brže osušila, ali i radi ispiranja prljavštine i komadića hrane. 

Tipkovnica je dizajnirana za Windows računala, a spaja se pomoću standardnog USB utora. Cijena je 40 dolara, tj. oko 240 kn, a na europska tržišta dolazi u listopadu ove godine.

25.08.2012. 22:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh