« Žene
objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec
AAAA!!!

Tinejdžerke se s mamom svađaju prosječno svaki drugi dan

Istraživanje je dalo poveliku brojku od čak 183 svađe godišnje između prosječne tinejdžerke i njene majke

Tinejdžerke u dnevno akciji živciranja roditelja :)
Tinejdžerke u dnevno akciji živciranja roditelja :) (Arhiva)
Više o

svađe

,

tinejdžerke

,

neurednost

,

razlozi svađa

,

svađa s roditeljima

Kad udare hormoni u pubertetu, spasa nema nikome u blizini, pokazalo je britansko istraživanje koje je došlo do brojki koje treba dva puta pročitati i dobro ih zapamtiti za slijedeći put kad ćete imati razgovor/svađu sa svojom tinejdžerkom.

Prosječna tinejdžerka se s majkom svađa 183 puta godišnje, dožive 123 krize plača zbog muškaraca i posvađaju se 257 puta s braćom ili sestrama. Naravno, ovo se odnosi samo na one ozbiljnije slučajeve, ne broji se povremena dreka i pokoja suza. 

Razloga za svađu ima napretek, a uvjerljivo vodi neuredna soba, slijedi dug jezik, odnosi s braćom i sestrama, odnosi prema dečkima i kasni izlasci.

Vrata se tresnu prosječno 160 puta, a trebat ćete pričekati do 23. godine života svoje kćeri kako biste doživjeli da vas kćer počinje cijeniti i shvati ulogu majke u njenom životu.

Inače, očevi doživljavaju nešto manje svađa godišnje, "tek" 157, prijateljice dobiju po nosu 125 puta godišnje, a za svađe je odgovoran i telefonski račun nakon prosječno 274 sata godišnje koliko provedu na telefonu.

Nije lako, stvarno.

15.05.2013. 14:53:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh