« Seks
objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci
KAPITALISTIČKO DRUŠTVO

Tinejdžerica nudi djevičanstvo u zamjenu za iPhone 4

Mlada je Kineskinja oglas objavila na kineskoj stranici sličnoj Twitteru u kojem je ponudila seks prvoj osobi koja joj pokloni iPhone4

Kinezi su poludjeli za Appleovim proizvodima
Kinezi su poludjeli za Appleovim proizvodima (maclife.com)
Više o

Apple

,

Kina

,

iPhone

Ukoliko se pokaže istinitom, ova će priča već biti druga ovaj mjesec u kojoj kineski tinejdžeri rade nevjerojatne i ekstremne stvari kako bi si priuštili ovaj Appleov uređaj.

>>Kineski tinejdžer prodao svoj bubreg za iPad2>>

Jedna je kineska tinejdžerica ponudila svoje djevičanstvo osobi koja joj pokloni iPhone 4, javljaju kineski mediji. Djevojka je na svom profilu na stranici Weibo, kineskom servisu sličnom Twitteru, objavila kako traži nekoga tko bi joj bio voljan kupiti novi iPhone 4, a da je u zamjenu spremna na seks s tom osobom.

Prema pisanju kineskih medija, djevojci je san biti vlasnicom iPhone-a ali joj strogi otac odbija kupiti jedan od tih Appleovih mobilnih telefona. Djevojka je na profilu pored nekih osobnih podataka objavila i svoju fotografiju.

Ova je ponuda očekivano podigla mnogo prašine među drugim korisnicima istog servisa. Dok su neki od korisnika ostali šokirani da joj je ovako nešto uopće palo na pamet, drugi su joj pokušavali objasniti kako mobitel nije vrijedan gubitka djevičanstva, a bilo je i ljudi koji su joj u šali savjetovali kako pričeka rujan, kada Apple izdaje petu inačicu popularnog smartphone-a.

Još uvijek nije isključena ni mogućnost da se nesretnoj djevojci netko dokopao korisničkih podataka te da joj na ovaj način želi napakostiti. Bilo kako bilo, vjerujemo da djevojci u ovom trenutku nitko ne bi želio biti u koži.

29.06.2011. 12:46:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh