« Hi-tech
objavljeno prije 4 godine
RANO SE SJETILI

Tinder uvodi video chat

Tinder će konačno uvesti mogućnost koju su korisnici predugo čekali

Fotografija vijesti
Više o

Tinder

PC Press piše da Tinder najavljuje uvođenje video chata s obzirom na to da se brojni korisnici nakon razmjene tekstualnih poruka zbog mjera izolacije ne mogu naći uživo.

Međutim, svi se pitaju kako će Tinder riješiti problem uznemiravanja i zloupotrebe kada se uvede video chat. Pretpostavlja se da rade na sustavu ranog otkrivanja uvredljivih slika. Korisnici će također morati mijenjati svoje navike, a video pozivi uskoro će postati uobičajena stvar umjesto tekstualnih poruka.

Iz kompanije su također objavili i statističke izvještaje za prethodno razdoblje tijekom epidemije Korona virusa, u kome jeporaslo korištenje aplikacije, i to kod žena mlađih od 30 godina, za ukupno 37%. Broj poruka tijekom dana povećan je za oko 27%, gledajući globalno.

Iako ovi brojevi pokazuju pozitivan rast, primijećen je pad broja korisnika u odnosu na veljaču, odnosno vrijeme prije krize. Kako se izvanredne mjere ukidaju, tako se primjećuje i porast upotrebe aplikacije i razmjena poruka u svim krajevima svijeta, zaključuje PC Press.

09.05.2020. 10:55:40
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh