« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci
POTRAGA ZA BJEGUNCEM

Tijekom noći nastavljena potraga za Paravinjom

Prema neslužbenim izvorima, policija je u jednom trenutku zamalo uhitila bjegunca, ali im je uspio pobjeći dublje u šumu

Fotografija vijesti
Više o

Republika Srpska

,

Antonija Bilić

,

Dragan Paravinja

Policija Republike Srpske sinoć do kasnih večernjih sati nije uspjela uhititi Dragana Paravinju, iako je za njim tragao veliki broj policajaca u okolici mjesta Srbac, javlja Hina. Tamošnje su vlasti najavile kako će ovog bjegnuca, kojeg traži naša država zbog sumnje u povezanost sa nestankom Antonije Bilić, tražiti sve dok ga se ne locira i uhiti.

"Potraga će se nastaviti na odgovarajući način i tijekom noći", izjavio je lokalnim medijima u Bosni i Hercegovini ministar unutarnjih poslova Republike Srpske Stanislav Čađo.

On je potvrdio kako su u večernjim satima na šire područje sela Donji Srđevići pristigla policijska pojačanja te dodatna oprema kao i psi-tragači.

Policija je potvrdila kako je Paravinja (43) pred potjerom pobjegao prema obroncima planine Motajice gdje potragu otežava šumovit i nepristupačan teren.

U selu Donji Srđevići živi Paravinjin ujak kojega je policija privela baš kao i Paravinjinu suprugu Milijanu. Oboje su saslušani pod sumnjom da su Paravanji pomagali u skrivanju.

Lokalni mediji navode kako je policijska ophodnja kanila provesti rutinsko privođenje Paravinje nakon što je dobila informaciju da se on nalazi u Donjim Srđevićima.

Paravinja se u tom trenutku navodno nalazio u vrtu ujakove kuće te je ugledavši policajce pobjegao u obližnji šumarak.

Nakon toga je pozvano policijsko pojačanje i započela je opsežna potjera.

24.06.2011. 09:09:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh