Tibetanske kapi za jači imunitet i bolje zdravlje
Sezona prehlada, gripa i raznih drugih bolesti je pred nama, pripremite svoj organizam i obranite ga pomoću drevnog tibetanskog recepta
Tibetanske kapi recept su star gotovo 5 tisuća godina i jednako toliko dugo koriste se za jačanje imuniteta i bolje zdravlje. Recept je izuzetno jednostavan, ali i moćan, jer je glavni sastojak najmoćniji prirodni antiobiotik - češnjak.
Recept za tibetanske kapi
Sastojci:
- 350 g domaćeg češnjaka
- 200 ml medicinskog alkohola (bez metanola
Priprema:
Ogulite češnjak i nasjeckajte na krupnije komadiće. Sterilizirajte staklenku, ubacite komadiće češnjaka i prelijte medicinskim alkoholom, pa kratko promiješajte žlicom.
Dobro zatvorite staklenku, stavite je na hladno i tamno mjesto i ne otvarajte 10 dana. Nakon toga, otvorite staklenku, procijedite tekućinu, komadiće češnjaka bacite, a tekućiu vratite u staklenku i stavite u hladnjak.
Primjena
Tri puta dnevno nakapajte dvije kapi u čašu vode, popijte prije doručka, ručka i večere. Terapija traje 12 do 15 dana.
Blagodati za organizam
- jačanje imuniteta
- priprema organizma za sezonu prehlada i gripe
- regulacija krvnog tlaka
- snižavanje razine lošeg kolesterola u krvi
- liječenje gastritisa
- liječenje bronhitisa i ostalih respiratornih bolesti
- ubrzavanje metabolizma
Novi komentar