« Glazba
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
SPEKTAKL!

Thomas Anders i Modern Talking Band u Zagrebu

Legenda koju će oživjeti Thomas Anders, dolazi u Zagreb, u subotu 9. siječnja 2016. –The Modern Talking band u KC Dražen Petrovića!

Thomas Anders i dalje je magnet za publiku
Thomas Anders i dalje je magnet za publiku (Facebook)
Više o

Thomas Anders

,

Modern Talking Band

,

koncert

,

KC Dražen Petrović

Bend koji još uvijek postoji, bend za koji smo mislili da će biti zaboravljen nakon nekog vremena...ali nije.

Legenda koju će oživjeti Thomas Anders, dolazi u Zagreb, u subotu 9. siječnja 2016. -The Modern Talking band u KC Dražen Petrovića!

Stari hitovi poput 'Brother Louie', 'Chery, Chery Lady', 'You're My Heart, You're My Soul'vraćaju u prošlost čistog disco popa koji nikoga ne može ostaviti ravnodušnim.

Thomas Andres I Modern Talking band prvi puta će posjetiti Hrvatsku kako bi sve ljubitelje glazbe 80-tih godina odveli na putovanje u prošlost.

Modern Talking su vladali pop glazbom jedno cijelo desetljeće I s 150 milijuna prodanimh albuma diljem svijeta postali jedan od najjačih europskih bendova 80-tih godina, te su se ponovo nakratko sastali u 90-tima na oduševljenje svih fanova, osobito u Europi.

Sada, više od 30 godina od osnutka benda, Thomas Anders I Modern Talking band osvajaju pozornicu I publiku kao I prije tri desetljeća, a prošlogodišnji rasprodani koncert u Budimpešti s više od 7000 posjetitelja dovoljno govori o popularnosti I vrijednosti njihovih hitova.

Jedinstven glas Thomasa Andersa temelj je ovog spektakla koji prati sjajna slika Modern Talking banda, doduše bez Dietera Bohlena.

U KC Dražena Petrovića, 9. siječnja ponovo ćemo uživati u najboljih hitovima Modern Talking banda iz 80-tih I 90-tih u skoro dvosatnom disco pop spektaklu. Na koncertu ćemo uživo slušati zarazne pjesme poput Cheri, Cheri Lady, You're My Heart You're My Soul, Brother Louie, Sexy Sexy Lover.

Thomas Anders i The Modern Talking band publici garantiraju odličan koncert pun nostalgije I zabave uz vrhunsku produkciju.

ULAZNICE:

Ulaznice su u prodaji od sutra, 6. listopada na svim prodajnim mjestima Eventima, na prodajnim mjestima Tiska I Tisak Media centara te preko www.eventim.hr !

Cijene su podjeljene u kategorije od 180 - 330 kuna. Više informacija na www.outbox.hr

Evo kako to zvuči danas:


06.10.2015. 16:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh