« Glazba
objavljeno prije 6 mjeseci i 18 dana
NAJAVE

The real ABBA Tribute - Experience u Metropolisu 24. ožujka

"The REAL ABBA"- Abbazia iz Rijeke čine istaknuti glazbenici koji s pravom nose epitet i priznanje autentične izvedbe popularne ABBA-e

ABBA vam je super? Onda svi u Metropolis! :)
ABBA vam je super? Onda svi u Metropolis! :) (Arhiva)
Više o

The real ABBA Tribute - Experience

,

Abbazia

,

Abba

U zagrebačkom Metropolis klubu 24. ožujka očekuje vas The real ABBA Tribute - Experience.  Prvi puta ćete u našoj metropoli moći uživati u autentičnom zvuku ABBA-e uz band koji će vas prebaciti u pop ABBA groznicu 70-tih i 80-tih godina.

Razlog popularnosti riječke Abbazie je i njihova posebna pažnja posvećena je autentičnosti zvuka i izvedbe vodećih i pratećih vokala, te njihovim aranžmanima razrađenim u detalje po kojima je ABBA toliko poznata.

"The REAL ABBA"- Abbazia iz Rijeke čine istaknuti glazbenici koji s pravom nose epitet i priznanje autentične izvedbe popularne ABBA-e.  

Zahtjevne vokalne dionice spojile su majka i kći Jozefina i Eni Jurišić. Jozefina poznata kao glavni vokal nekad popularne riječke grupe 777, a hvaljena Eni finalistica HRT-ova showa Voice, koja se nedavno predstavila i na Zagrebačkom festivalu.

Muški dio banda čine Branko Fućak - pjevač i kompozitor iz Rijeke, koji je skladao i sudjelovao na svim velikim hrvatskim festivalima zabavne glazbe, a uz njega i Aleksandar Valenčić, kompozitor, aranžer i glazbeni producent koji je aranžirao šest pjesama za „Eurosong".

Ova hvalevrijedna postava rastura po Eurpoi, nastupala je i na na Zimskim olimpijskim  igrama - Sestriere 2006., a možda ste ih čuli i na mnogim koncertima na obali. 

11.03.2018. 15:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh