« Glazba
objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci
NAJAVE

The Human League stižu u Tvornicu

Jedna od najpopularnijih pop grupa 80-tih ove je godine izdala svoj album Credo, koji je izvrsno prošao kod publike i kritike

Legende 80-ih ponovno na sceni
Više o

Tvornica kulture

,

koncert

,

The Human League

Autori velikih hitova poput: „Dont't you want me", "Tell Me When", "Human", "Together in Electric Dreams" i mnogih drugih, kojima su davnih 80-tih žarili i palili scenu, dolaze nam u Zagreb u zagrebačku Tvornicu kulture 12.11. Riječ je naravno o velikim i neponovljivim THE HUMAN LEAGUE.

Trenutnu postavu The Human Leaguea trenutno čine Philip Oakey, Susan Ann Sulley i Joanne Catherall. Jedna od najpopularnijih pop grupa 80-tih ove je godine izdala svoj album Credo, koji je izvrsno prošao kod publike i kritike.

Neizbrisiv trag koji je Human Legaue ostavio na široke mase diljem svijeta prije više od dvadeset godina, bio je i više nego dovoljan razlog da se band ponovno okupi i u svom lako prepoznatljivom stilu, nastave euforiju tamo gdje su stali

Cijena za ovaj koncertni spektakl će iznositi 220 kuna u pretprodaji, 250 na dan koncerta.

Ulaznice se mogu kupiti u Tvornici kulture, Zoni Tvornice kulture (Neboder) i na svim prodajnim mjestima Eventima.

Svi oni koji misle da je ovo još jedan koncert u nizu, varaju se, jer Human Legaue će nam priuštiti pravi doživljaj kako samo oni znaju.

Ovaj koncert ne smijete nikako propustiti!

06.09.2011. 17:07:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh