« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci
GLASAJTE!

The Garden Festival je nominiran za UK Festival Awards i Festival Awards Europe

The Garden Festival, nominiran je za prestižnu nagradu UK Festival Awards 2013 kao i Festival Awards Europe 2013 o kojima odlučuju posjetitelji festivala iz cijelog svijeta

Glasajte za Garden!
Glasajte za Garden! (Garden)
Više o

The Garden Festival

,

UK Festival Awards

,

Festival Awards Europe

Jedan od najšarmantnijih boutique festivala u Hrvatskoj i otac svih festivala na jadranskoj obali, The Garden Festival koji se održava u Gardenu Tisno, nominiran je za UK Festival Awards, u kategoriji Najbolji prekomorski festival, te za Festival Awards Europe u kategoriji Najbolji mali festival u kombinaciji s najboljim uređenjem prostora.

Način je to kojim glazbena industrija želi odati počast svima koji su se trudili staviti osmijeh na lice mnogim posjetiteljima festivala, te im omogućiti da poberu zasluženi pljesak za sve uspjehe.

U glasanju sudjeluju posjetitelji festivala iz cijelog svijeta koji ocjenjuju svoja iskustva i doživljaje te tako kreiraju koju će nagradu dobiti pojedini festival - bila to ona za najbolji veliki, srednji ili festival male veličine, najbolji obiteljski ili pak prekomorski festival ili pak najboljeg glavnog izvođača.

Dajte svoj glas za najbolji festival po vašem izboru i možete osvojiti ljeto iz snova - dobitnicima će biti osigurane 2 ulaznice za pobjednički festival.

UK Festival Awards - kategorija Najbolji prekomorski festival

Glasujte na linku www.festivalawards.com/vote

Festival Awards Europe - kategorija Najbolji mali festival u kombinaciji s najboljim uređenjem prostora

Glasujte na linku http://euvoting.festivalawards.com

Glasanje traje do 1. studenog 2013. u 12:00.

Otkad je The Garden Festival nastao 2006. godine, postao je jedan od najiščekivanijih događaja ljeta privlačeći međunarodnu publiku željnu disco glazbe. U sezoni 2013. lokacija Garden Tisno bila je domaćin dobrih zvukova The Garden Festivala od početka srpnja, a festival se smjestio u malom zaljevu koji se može pohvaliti vlastitom pješčanom plažom, intimnošću i klubom na otvorenom Barbarella u kojem se plesalo do zore.

Zabave na brodovima su isplovljavale i po 4 puta dnevno, a ujedinjeni u tjedan dana zabave, pustolovine i plesa pod zvjezdanim nebom posjetitelji festivala su mogli uživati u nezaboravnim zvucima izvođača kao što su Crazy P, Justin Martin ili pak Bondax čemu još treba dodati i mnoštvo prijatelja i obitelji koji su se sjedinili u ovom ljetnom slavlju.

S više od 200 izvođača te gotovo 3000 posjetitelja The Garden Festival se i ove godine pokazao kao jedan od najboljih boutique festivala.

Ljubav prema The Garden Festivalu ne čudi jer postoji samo nekoliko festivala na svijetu gdje posjetitelji mogu slušati bendove uživo i DJ-eve koji predstavljaju razne glazbene žanrove, dok u isto vrijeme plivaju u čistom Jadranskom moru, odmaraju se u sjeni borove šume ili plešu do jutra pod zvijezdama. The Garden Festival je najbolje mjesto za doživjeti jedinstveni spoj festivala i praznika koji su spojeni u glazbeno putovanje ispunjeno mnoštvom istomišljenika iz svih dijelova svijeta. Glazbeni raj možete doživjeti i iduće ljeto - The Garden Festival će se održati od 2. - 9. srpnja 2014. 

The Garden Festival
http://www.thegardenfestival.eu

https://www.facebook.com/thegardenfestival
http://www.watchthegardengrow.eu

03.10.2013. 12:52:59
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh