« Televizija
objavljeno prije 10 mjeseci i 21 dan
FILMOVI

The Flash na HBO Maxu

Novi hit film „The Flash“ (The Flash) imat će premijeru 25. kolovoza na HBO Max streaming platformi. Premijera na HBO kanalu će biti 3. rujna u 20.00h.

Stigao je...
Stigao je... (Arhiva)
Više o

HBO Max

,

The Flash

Svjetovi se sudaraju u filmu „The Flash" kad Barry upotrijebi svoje supermoći da otputuje u prošlost kako bi je promijenio. Ali kad njegov pokušaj da spasi svoju obitelj nenamjerno promijeni budućnost, Barry postaje zarobljen u stvarnosti u kojoj se general Zod vratio i prijeti uništenjem, a nema superheroja kojima se mogu obratiti.

Odnosno, ako Barry ne uspije izvući sasvim drukčijeg Batmana iz mirovine i spasiti zatočenog Kriptonca... iako ne onog kojeg traži.

U konačnici, da spasi svijet u kojem se nalazi i vrati u poznatu budućnost, Barryjeva jedina nada jest utrka za život. Ali hoće li najveća žrtva biti dovoljna za resetiranje svemira?

Redatelj je Andy Muschietti, a u glavnim ulogama pojavljuju se Ben Affleck, Michael Keaton, Ezra Miller, Temuera Morrison, Ron Livingston, Sasha Calle, Michael Shannon, Maribel Verdú, Kiersey Clemons i Antje Traue. Producenti filma su Barbara Muschietti i Michael Disco.

27.08.2023. 16:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh