« Glazba
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
NAJAVE

The Beatles Revival Band vraća se u zagrebački Sax!

Nakon prošlogodišnjeg rasprodanog koncerta, jedan od najdugovječnijih europskih tribute bendova, The Beatles Revival Band vraća se u zagrebački klub Sax! gdje će nastupiti 8. listopada

The Beatles Revival Band
The Beatles Revival Band (Arhiva)
Više o

The Beatles Revival Band

,

klub SAX

Riječki The Beatles Revival Band koncertom u Saxu obilježit će dvije obljetnice: rođendan Johna Lennona i 50 godina od posljednje svjetske turneje Beatlesa.

Zagrebačka će publika tako imati priliku čuti pjesme koje su Beatlesi izvodili na svom posljednjem koncertu u San Franciscu 1966. poput „Paperback writer", „I feel fine", „Day tripper" i „Nowhere man". Neće, naravno, izostati ni najveći hitovi legendarne četvorke, od „Love me do" i „She loves you" do „Hey Jude" i „Something", a izvedbama nekih manje poznatih pjesama i „b-strana" na svoje će doći i najžešći fanovi Beatlesa.

U više od 20 godina na sceni, The Beatles Revival Band nastupao je na najvažnijim pozornicama i klubovima Hrvatske, Italije i Slovenije, a imali su čast surađivati i s najvećim imenima domaće glazbe.

S višegodišnjom tradicijom nastupa u Zagrebu, The Beatles Revival Band na glasu je kao jedan od koncertno najatraktivnijih domaćih bendova čije su višesatne svirke prava poslastica za sve ljubitelje glazbe. Provjerite to u Saxu, 8. listopada!

Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji po cijeni od 20 kuna, dok će im cijena na dan koncerta iznositi 30 kuna.

U prodaji su na blagajni Saxa u Palmotićevoj ulici br. 22/2, a više informacija možete pronaći na službenim stranicama kluba: www.sax-zg.hr

05.10.2016. 09:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh