« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci
NAJAVE

The Bambi Molesters 7.11. u Vintage Industrial Baru

Stavljanjem 'Chaotice' u poziciju glazbene kulise za jedan od finalnih momenata 'Breaking Bada', The Bambi Molesters našli su se u društvu glazbene elite

The Bambi Molesters opet u Zagrebu
The Bambi Molesters opet u Zagrebu (Arhiva)
Više o

ulaznice

,

koncert

,

The Bambi Molesters

,

Vintage Industrial Bar

Nakon što su u veljači ove godine održali sjajan i totalno rasprodan koncert, kultni The Bambi Molesters spremni su da 7.11.  ponovno prosurfaju Vintage Industrial Barom. Samo pazite da vam se i drugi put ne dogodi da ostanete bez karte jer njihov je broj ovaj put ograničen! Karte se u pretprodaji po cijeni od 40 kuna mogu kupiti u Vintageu, u Savskoj 160. Na dan koncerta cijena karte iznosit će 60 kuna!

Tekuća godina pokazala se iznimno uspješnom za surf bend The Bambi Molesters. Na njenom početku bili su prvi bend koji je rasprodao Vintage; hladne večeri 28. veljače ispred tada tek friško otvorenog kluba manično se tražila karta viška. Onda su im u srpnju iz Brazila javili da je njihov koncertni film 'A Night in Zagreb' u režiji njemačkog redatelja Marka Littlera uvršten u program nezavisnog filmskog festivala u Brazilu 'Festival de Cinema Independente Alemao'.

U kolovozu su održali koncert u sklopu 19. 'Sarajevo Film Festivala', a nakon toga je stigla vijest koja im je donijela velik korak u njihovoj dosadašnjoj domaćoj, ali i inozemnoj karijeri koju njeguju od samog početka - atmosferični singl 'Chaotica' objavljen na legendarnom albumu 'Sonic Bullets: 13 from the Hip' uvršten je u posljednju sezonu jedne od najpopularnijih TV serija ikad - 'Breaking Bad'.

Stavljanjem 'Chaotice' u poziciju glazbene kulise za jedan od finalnih momenata 'Breaking Bada', The Bambi Molesters našli su se u društvu glazbene elite koju čine bendovi poput Beastie Boys ,TV On the Radio, John Coltrane, Danger Mouse, Nancy Sinatra, ZZ Top, Mick Harvey, Calexico, Gnarls Barkley, Thee Oh Sees... 

A sada, The Bambi Molesters rade puni krug i vraćaju se tamo gdje je ove godine sve dobro krenulo - 07.11. ne propustite njihov koncert u Vintage Industrial Baru. 

31.10.2013. 11:52:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh