« Kultura
objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci
IQ

Testiranje inteligencije u Splitu

Hrvatska Mensa, udruga visoko inteligentnih osoba, 29. svibnja organizira testiranje inteligencije za sve zainteresirane

mensa
mensa (Hrvatska mensa)
Više o

Split

,

Mensa

,

testiranje inteligencije

Testiranje će se održati na FESB-u, Ruđera Boškovića bb.

Prijave će se primati od 10:00 do 14:00 sati na mjestu testiranja, a testiranja će se odvijati u grupama, s početkom u 10:30, 12:00, 13:00 i 14:00 sati.

Za testiranje se moguće prijaviti i on-line na web-stranicama Hrvatske Mense na www.mensa.hr.

Testiranje se obavlja pod nadzorom ovlaštenog psihologa, neverbalnog je tipa i za pristup nije potrebno nikakovo predznanje niti je važna obrazovna, kulturna, socijalna ili spolna pripadnost.

Sve upute za rješavanje testa daje psiholog prije početka testiranja. Rezultat testiranja je tajan i stiže poštom na kućnu adresu, a ima međunarodno priznatu vrijednost.

Na testiranje mogu doći svi stariji od 14 godina, osim onih koji su u prošloj ili ovoj godini pristupili testiranju te onih koji su već ostvarili uvjet za učlanjenje u Mensu.

Prilikom prijave plaća se 100 kuna za troškove testiranja.

Hrvatska Mensa je neprofitna udruga visoko inteligentnih osoba koja djeluje u Hrvatskoj od 1997. godine. Osnovna djelatnost Hrvatske Mense je provođenje testiranja građana i izdavanje međunarodno važećih certifikata, prepoznavanje i afirmacija inteligencije na dobrobit čovječanstva, podrška istraživanja inteligencije, njene prirode, značajki i uporabe te pružanje poticajne intelektualne i društvene sredine svojim članovima.

Hrvatska Mensa punopavni je član međunarodne organizacije Mensa koja okuplja preko 100.000 članova u više od 100 zemalja u svijetu. Više informacija na web adresi: www.mensa.hr.

24.05.2010. 12:14:38
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh