« Knjiga
objavljeno prije 9 godina
U KNJŽARAMA TISAK MEDIJE I KIOSCIMA!

Tessa Dare: Noć predaje - ljetna poslastica za romantične duše

Naklada Neptun pripremila je za ovo ljeto po jedan roman od četiri autorice - uživajte u romanima Tesse Dare, Sabrine Jeffries, Courtney Milan i Anne Campbell

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Kliknite i uvećajte sliku)
Više o

ljubavni romani

,

Naklada Neptun

,

Tessa Dare

,

Noć predaje

,

povijesni ljubavni romani

Ako vam srce brže zakuca kad se sjetite Colina Firtha kako izlazi mokar iz jezera, prilijepljene košulje uz mišićavo tijelo, ako g. Darcyja smatrate najsavršenijim muškarcem na svijetu, Naklada Neptun pripremila je za vas ovog ljeta pravu poslasticu.

Edicija Nove zvijezde povijesnih ljubavnih romana upoznaje vas s četiri autorice koje slobodno možemo nazvati suvremenim nasljednicama Jane Austen, čijim su remek-djelima nadahnuti njihovi senzualni romani. Zahvaljujući činjenici da su pisani dvjestotinjak godina kasnije, stil i rječnik im je suvremen te oslobođen ograničenja koje je slavnoj autorici nametalo ondašnje vrijeme, pa ćete osim u duhovitim i toplim ljubavnim pričama moći uživati i u slobodnijim, vješto i s ukusom opisanim erotičnim prizorima.

Noć predaje prvi je roman iz serijala o burnim događanjima u mjestašcu Vretenasta Uvala poznate američke autorice ljubavnih romana Tesse Dare koji je Naklada Neptun odabrala za prvi naslov edicije Nove zvijezde ljubavnih romana.

Ova romantična i nadasve duhovita priča o sukobu spolova odigrava se u živopisnom primorsko mjestu koje je dobilo nadimak Usidjelička Uvala zbog velikog broja netipičnih žena koje su u njemu našle svoj mir. Među njima se ističe Susanna Finch, kći jedinog lokalnog plemenitaša i magnet koji je privukao istomišljenice.

Vihor rata u mjesto je doveo i potpukovnika Victora Bramwella, Brama, koji se uz pomoć njezina oca pokušava vratiti u redovni vojni sastav unatoč teškoj ozljedi koljena. No, postoji uvjet - mora u mjestu organizirati i obučiti rezervnu postrojbu i tu počinje nadmudrivanje između njega i glavne junakinje koja je, unatoč stavu da je odustala od muškaraca, osjetila nešto prema njemu...

Tessa Dare poznata je po svom slojevitom karakteriziranju likova, a naročitu pažnju posvećuje ženskim likovima koji su netipični za doba u koje je smještena radnja romana. To su samostalne, odlučne žene koje svoju budućnost ne vide kao poslušne supruge plemića.

Ljetne večeri i boravak na plaži ove će godine biti još ugodniji uz romantične zaplete novih majstorica ljubavnih romana, a knjigu možete naručiti OVDJE!

28.05.2015. 13:56:33
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh